Homemade raw chocolate protein barsJapp. Så jäkla svårt är det inte att göra sina egna proteinboostade raw bars. Det är inte svårt alls. Det enda man behöver är lite fina ingredienser och en stavmixer. Ge det några minuter och så ba: voilà!Visst är de fina? Sådär charmigt operfekt perfekta - som jag så fint brukar kalla saker jag tycker är allra finast. Inga raka kanter, utan i naturligt fin form. Perfekt form.
 
Fast nu var det väl egentligen inte utsidan vi skulle fokusera på - utan insidan. Insidan i dessa supersmarriga (kanske ioförsej borde tillägga att man bör vara van vid råa smaker, eller åtmistone inte feg för att testa nytt), chokladiga, proteiniga bars. Inte bara proteinboostade, utan även proppade med näring. Och utan något konstigt, onödigt chaffs. Perfekta före träning, efter träning eller som ett litet mellis i farten. Ja, ska vi kalla dem perfekta? 

 
 

Raw chocolate protein bars

0.5 dl valnötter 
0.5 dl mandlar
0.5 dl solrosfrön
- alt. 1.5 dl av valfria nötter/frön
10 st färska dadlar
3 msk raw kakao
3 msk ärtprotein
2 msk hampaprotein
1 msk kokosolja extra virgin
1 krm vaniljpulver
2 msk vatten eller mer
 
1. Mixa nötterna för sig i en mixer till ett mjöl 2. Blanda ihop med övriga torra ingredienser 3. Mixa dadlarna för sig med en stavmixer till ett mos 4. Mixa ihop alla ingredienser 

KOMENTERA ?
Gabriella

Åhh! Tänk vad mycket man kan göra själv egentligen, istället för att köpa en rawbite. Riktigt bra recept! Vart köper du ärtprotein? :)

Svar: Så sant! Det är kul, ekonomiskt och fruktansvärt smart att göra eget. Men ibland är det dock smidigt att köpa på sig ett gäng bars :] Ärtproteinet köper jag från bodystore.com! Kram
Josefine

2015-10-24 ❀ 08:39:45 http://nouw.com/gabbisgodaNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback