There is only one happiness in this life, to love and be loved

, blev inspirerad av ett grill-blad jag hittade inne på Ica. slängde ihop en röra på två grillade stora röda paprikor, två stora vitlöksklyftor, massa persilja och fyra stora klickar kvarg. dundergott!

, haha! that's why i love him. knäppgök numero uno

, en fräsch sallad, grillad lax med egen honung-chili-marinad, ungsrostade rotfrukter och grilladpaprikaröra. och så några glas vitt och hallonvatten till det!
 

Monday, May 18 22:19

Helgen över och en ny vecka med nya tag harpåbörjats! Hade ni en fin helg? Det hade då jag! Jobbade visserligen hela helgen, men cash is king och jag fick till sådana kalaskvällar ändå. I lördags rullade min pojkvän ner hit. Resten av min family var på hästtävlingar på Öland, så det var bara jag, han, huset och de små kissarna. Riktigt mysigt. Jag styrde i köket medans han styrde ute vid grillen. Sådär som det ska vara nivet, haha. Öppnade en flaska vitt som vi köpte på Mallorca, efter att ha blivit serverade det på våran favoritrestaurang, och fick sådana utomlandskänslor. Därefter fortsatte kvällen med besök av min bästa gymkompis och hennes pojkvän, en ny favorit till chokladkaka klick och en tripp bort till farmor och farfar för lite skitsnack. 
Även söndagskvällen avslutades finfint. Emma och jag bokade in oss på två träningspass. Älskar att variera gymträning och cardioträning med grupppass. Så himla skoj! Blev ett kettlebell- och ett step-pass. Om jag somnade gott på kvällen sen? Jotackabsulot. 
 
Hoppas ni haft en finfin helg vänner! ❤
 
 

KOMENTERA ?
Anonym

Ser supergott ut! :)

2015-05-19 ❀ 15:35:57 http://benington.blogg.se
Benington.se

Ser supergott ut! :)

2015-05-19 ❀ 15:36:18 http://benington.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback