Had breakfast date with my girl yesterday


Krämig jordubb- & banansmoothie toppad med vaniljkesokvarg, jordnötssmör och frusna hallon. Färskpressade apelsiner med spirulina. Hembakad knäckebröd med spenat, ett perfekt kokat ägg och flingsalt från havet. Till det ett fruktigt grönt te i tropiska smaker. Underbart. 

 
Vardagslyx i sitt bästa format. Utnyttjade en ledig fredag på bästa sätt: Bjöd över min lilla gullefrida på en frukostdejt a.k.a försenad födelsedagsfrulle. Trotsade blåsten genom att göra ett försök på årets första utefrulle. Lixom hey, det såg ju supermysigt ut! Och supermysigt var det visserligen, för vi huttrade in oss i varsin filt. Skitsnackade bort några timmar inomhus sedan med varsin varm kopp kaffe i handen. Jäkla fin fredagsstart. 
 
Vad säger ni, dags att boka in en frukostdejt med någon? ❤
 

KOMENTERA ?
Emelie

Åh gud vad gott det ser ut! och mysigt ^^

Visst tatuerade du dig i Stockholm? vart någonstans gjorde du det i sådana fall och ungefär hur mycket kostar det? Funderar nämligen på att göra en till sommaren (en sankt pers nyckel för min morfar) nu när jag fyller arton.

2015-05-10 ❀ 00:15:22 http://juniflickan.blogg.se
Lollo

Är det bara min mamma som näst intill förbjudit frysta hallon? haha. Efter allt drama man sett på nyheterna alltså. Frysta hallon har varit min stöööörsta craving senaste månaden och jag har gått och rivit i frysen flera gånger om dagen. Men nu är frågan om M & P köper hem fler :( ;)

2015-05-10 ❀ 19:08:56Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback