Torsk var det här

 

Citronkryddad torsk, ugnsbakade rödbetor, fetacrème, valnötter, hampafrön och en sallad dränkt i kokosvinäger. Och så vatten med frusna hallon i till det!
 
 
Torsken gör jag genom att steka den lite fort i extra virgin olivolja, krydda med naturlig citronpeppar*, vitlökskrydda* och flingsalt från havet. Rödbetorna häller jag på lite olivolja och swishar in i ugnen sisådär en timma tills de mjuknat lite och blivit sådär härligt góa. 
 
 
Och så fetacrèmen ja! En återkommande favorit. Helt jäkla underbar om ni frågar mig. Och den passar verkligen superbra till den här rätten ↑ Recept på den hittar ni här
 

 
* Kokosvinäger: en riktigt näringsrik sak som är lätt beroendeframallande. ingen sallad utan den längre, typ. men obs, du måste gilla vinäger! - mer om den och vart jag köper här
* Naturliga kryddblandningar: Köper jag i märket Mr.Dash från iHerb - mer om det här

KOMENTERA ?
Jenn

Gud va gott det ser ut!! =)

Svar: Dundersmarrigt! :]]
Josefine

2015-03-12 ❀ 20:49:58 http://www.letitflow.blogg.se
Hanna Westman

Åh ser jättegott ut ju! Jättefin blogg förresten :)

Svar: Verkligen supergott vill jag lova dig! Och tack så himlans sötnöt!
Josefine

2015-03-18 ❀ 17:46:11 http://hannawestman.blogg.se/



Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback