Ssssss'mores

 
Har ni testat den nya smaken Questbars har kommit i? Om inte så rekomenderar jag det starkt. För lixom shit, de har gjort det igen. Vi har alltså fått en ny bar att placera i kategorin porr. Smaken ska påminna om marsmallows med bitar av choklad - ja, det räcker väl nästan om jag stannar där? 
 
Finns att köpa i tolvpack hos bl.a iHerb här för dryga $26 eller hos Gymgrossisten här för 295:-. Väljer ni att köpa från iHerb - och aldrig har beställt därifrån tidigare - har ni $5-10 rabatt med min kod: RGH070. Vet ni inte riktigt hur ni ska gå tillväga har jag skrivit om det bl.a här
 
(andra storfavoriter är: Raspberry white chocolate, Double chocolate chunk, Chocolate chip cookie dough och Cookies and cream).

KOMENTERA ?
Angelica

Åhh jag älskar den, smores har verkligen blivit en ny favorit bland questisarna :)

Svar: Då är vi två! Helt jäkla underbaaarrrrrr
Josefine

2015-03-26 ❀ 14:43:48 http://lovebyagge.for.me
Denise Lysgaard

Tror våra smaklökar är tvillingar alltså! Allt du älskar älskar jag! Love it! <3 Eller bara knasigt & creepy, heheheh?? Men aa, quest smores är perfaaaa!

Kramisar!

Svar: Eller så bara råkar vi vara tvillingar, utan att vi ens vet om det. Fast annars, vet du vad det talar för?! Att du är en tjej med jäkla bra smak :D
Josefine

2015-03-26 ❀ 18:21:36 http://flikkand.blogg.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback