Questbars är kärlek

 
Jotack, de där små sakerna är typ beroendeframkallande. Jag är åtminstone tokig i dem. Det finns alltid en anledning att ta en Questbar. Iallafall om ni frågar hon som sitter här. 
Senast blev det tre utav av alla favoriter: White chocolate raspberry här, Chocolate chip cookie dough här och Chocolate peanut butter här
 
 
I vanliga fall brukar jag beställa från iHerb (mer om det bl.a här, där ni bl.a hittar en rabattkod) eller när exempelvis Gymgrossisten kommer med erbjudande. Men nu har erbjudandena ekat med sin frånvaro ett bra tag och mina Questies börjar gå mot sitt slut. Så, nu känner jag tyvärr att jag måste trotsa mitt snåla jag och klicka hem ett par lådor. Så det är vad jag tänker göra idag! 
 
 
Gillar ni Questbars? Och vart köper ni era? ❤

KOMENTERA ?
angelica

jag köper också alltid från iherb, skulle aldrig betala priset de kostar här hemma i sverige när iherb finns, haha :) den sidan är sjukt beroendeframkallande! :) är också tokkär i questbars, har alltid med mig en till stallet då det är perfekt att äta efter man ridit :) eller annars också för den delen.

Svar: Haha näe, true shit! Jag har varit likadan. Tills jag upptäckte att Gymgrossisten/MMSports brukar komma med regelbundna erbjudanden. Då slår jag till! :]]
Josefine

2015-03-07 ❀ 12:07:22 http://lovebyagge.for,me
Molly Öberg

Jag har köpt mina på gymrossisten, jag har gjort det när det var erbjudande + att min bror hade studentrabatt som jag fick använda :D Snåljåp jag med ;)

Svar: Haha, ekonomisk* kan vi ju kalla det! ;] Känner igen det där. Det värsta är att man är dumsnål. Så fort någonting är billigt går man lös totalt! x)
Josefine

2015-03-07 ❀ 22:59:42 http://mollyoberg.for.meNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback