Och så var jag med i Kvällsposten.

 
För bara någon dryg månad sedan kunde jag titta på mig själv i VeckoRevyn. Där någongång fick jag även ett telefonsamtal från Malin på Kvällsposten/Expressen, och vi pratade hela vägen hem från jobbet och lite till. Därimellan hann även min mobil dö av kylan, haha. Och ja, idag hittar jag mig i Kvällsposten. Det känns rätt sjukt ändå. 
 
Och jag måste bara säga hur mycket jag älskar när media tar upp allvaret om ätstörningar. För visst kanske det finns en och annan människa där ute, som precis som jag när jag var 15 år, inte riktigt har full koll på att anorexi är en sjukdom. Eller åtminstone inte hur illa det kan gå. Jag vet iallafall att jag idag hade varit evigt tacksam om någon slängt en sådan artikel i mitt ansikte någon dag för cirkus sisådär fem år sedan. 
 
Ni kan läsa artikeln här

KOMENTERA ?
Emma

Superduper bra artikel!! Heja dig, kram

Svar: Visst var det så! Riktigt jäkla grymt skrivet av Malin. Gó du är, tack så himlans! <3
Josefine

2015-03-19 ❀ 11:09:39 http://nouw.com/emmahammarstrom
Amanda

Usch, jag vet hur hemskt det är att kämpa med ätstörningar. Du är hur stark som helst att du går ut med din historia i media! Fortsätt välj livet ♥

Svar: Åh, tack så himlans sötnos! Jag säger detsamma till dig <3
Josefine

2015-03-19 ❀ 20:49:40 http://www.amandastrom.se
Amanda♥

Så kul att läsa om dig och ett så viktigt ämne!

Svar: Åh, vad söt du är! Jo, jag tycker att det är himla bra utav Kvällsposten att ta upp sådana här ämnen, det är viktigare att prata om än vad vi tror.
Josefine

2015-03-19 ❀ 21:23:02 http://amandaforsman.blo.gg
anhörig

Hej Josefin.
Fint att läsa om dig och att du mår bra:)
Det jag skulle vilja fråga dig är:Kan man bli frisk från anorexia utan behandling.....kan man göra det själv,utan matschema mm
Gäller inte mig själv.
Många går ju år efter år i behandling,samtalsterapi mm
Men är det så att man en dag kan bestämma sig att bli frisk på egen hand?
Stor kram o lycka till i livet.

Svar: Ingenting är omöjligt. Den inställningen får vi aldrig gå in med. Man kan lära sig utav sina misstag, och för mig har just det där stora misstaget lärt mig himla mycket om livet. Mycket jag kanske inte hade vetat om annars. Sen skulle jag inte säga att det går att bli frisk från en dag till en annan. Men med små små steg och genom att våga utmana sig själv lite dag för dag går det att komma långt.
Josefine

2015-03-20 ❀ 11:13:52Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback