Bubblar över av endorfiner

iphonepics
 

Bubblar över av endorfiner

.. och energin från det bra vädret. Den känslan som finns i min kropp just nu är svårtslagen. 6 km längst vattnet är dragna. Jag kunde inte fira att högskoleprovet var över, och att min pojkvän även styr ner hitåt ikväll, på ett bättre sätt! Det finns ingen träning som slår löpning om ni frågar mig.
Det som gör att jag har en sån jäkla fin relation med just löpning tror jag är att jag raderat alla krav och måsten. Jag råkar tillhöra kategorin som sparkar bakut och gör totalt tvärtom när kraven blir för höga. Går jag efter egen känsla och egna villkor, kan jag därimot prestera jäkligt bra och ofta förvåna mig själv. 
Jag får mina ryck, ibland med någon dags mellanrum och ibland kan det skilja uppåt en månad, och när jag väl får mina ryck brukar jag ta tillfället i akt. Och nu har det skett två dagar i rad. Ofta känns det som jag skulle kunna springa i en oändlighet. Men säger huvudet eller benen stopp efter någon kilometer så får det vara så - dedär kalasdagarna med överskottsenergi hälsar troligtvis på någon annan dag. 
 
Ha en fin lördagskväll vänner ❤
 
 

KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback