Stronger - get shit done. New collection & 10% off

Har ni spanat in Strongers nya kollektion? Jag vet inte vad det är, men de där grabbarna lyckas alltid få till det. Smarrigaste träningskläderna jag sett på länge måste jag säga. Jag vill bara shoppa det, och det, och det och det. Eller ja, typ allt lättare sagt. Så taskig borde jag nog inte vara mot plånkan, men jag tänker åtminstone klicka hem ett plagg. Eller okejdå, kanske fem.. 
 

Shop the look: top - here // tights - here

shorts - here // long sleeve - here // sports bra - here 
 
Dels så har leo-familjen utvecklats. Tightsen är sedan länge mina favoriter nummer 1. Jag lever nästintill i dem, om man bortser från nu när det är sommar. Totalsköna, totalsnygga och absolut bäst. Är även ägare till handksarna och skulle inte tacka nej till någon här ovan. Den långärmade tröjan är påväg till mig nu. 
 
1 - here // 2 - here // 3 - here
 
Och de nya tightsen tightsen.. Hur jäkla snygga får de bli?! Jag vill bara klicka hem alla nu. Men dessa är nog mina absoluta favoriter - om man bortser från de gamla goa leo'sen. Kan ni gissa vilka det blev för min del?
 
Shop the look: top - here
 
 1 - here // 2 - here // 3 - here
 
För att inte tala om linnena. Jag är totalkär i färgerna och texterna och hela alltet. Svårt att välja bara ett linne. Jag tror jag klickar hem ett till inom kort. 
 

 
 

10% off

Ni glömmer väl inte att ni alltid har 10% hos Stronger.se om ni använder "josandersson10" i kassan. Så lägg den på minnet vettja! :]

KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback