R.I.P till världens finaste häst ♡

 
"min vän sedan 2001 & våran familjemedlem sedan tio år tillbaka. största livsnjutaren jag kände. faktiskt en av mina största förebilder. han var mer än bara en häst, den hästen.
så sjukt hur livet kan avslutas så fort om man är på fel plats vid fel tidpunkt. vi får väl tänka på hur gammal han blev, utan att någonsin behöva vara gammal. och det är väl ändå ett drömliv. 
idag tänker jag framförallt på min mamma, livet och hoppas att han får det fint där uppe på de evigt gröna ängarna. världens finaste Poet
bilden är ifrån ett utav hans sista bus i livet, häromdagen. två stycken "oskyldiga" rymlingar. det är ändå härligt hur en 28åring fick vara så ung"
- min instagram
 
 
Jag kan fortfarande inte förstå vad som hände i förrgår natt. På något sätt vill jag fortfarande tro att jag drömmer. Jag är nästan säker på att jag drömmer. Det kan inte vara sant. Det får lixom inte vara sant. 
 
På något sätt önskar jag att mina föräldrar hade ringt och väckt mig mitt i natten och låtit mig följa med. Jag hade velat ta förväl av världens finaste häst. Krama han extra hårt en sista gång och gråta några tårar klängd kring hans hals. Men å andra sidan är jag glad att jag slapp se det de fick se. Och dessutom visste de inte. "Jag tänkte att om han bara klarade resan ner så skulle allt vara löst, jag trodde att de bara skulle dra ut en pinne" Men den där pinnen var ingen pinne. Han hade blivit sparkad så hårt. 
 
pics: sommaren 2011
 
Det är sjukt att världens goaste häst är borta. Man liksom kände trygghet genom att bara vara nära den hästen. Det var som en extra farfar ungefär. Så klok, ett så varmt hjärta men ändå med glimten i ögat och välplanerade "oslyldiga" bus. Vi köpte honom gammal, men han blev aldrig äldre. Han blev bara yngre och yngre. Hade jag inte vetat hans ålder hade jag gissat på minst tio år yngre. Men med en klokhet som sin ålder. Det var nog aldrig meningen att livet skulle nå ett jobbigt slut, det var inget han var värd, det fick sluta pang bom på topp. För det var precis vad det gjorde. 

KOMENTERA ?
Emelie

nej gud vad tråkigt!! Massvis med kramar till dig<333

Svar: <333
Josefine

2015-07-10 ❀ 15:43:50 http://juniflickan.blogg.se
Lina

Usch vad tråkigt men nu vilar han i frid och får äta på de evigt gröna ängarna. Hoppas du mår bättre <3

Svar: Han har det fint, det vet jag. Och skulle han inte ha det så vet jag att han gör det bästa av situationen, den livsnjutaren!
Josefine

2015-07-11 ❀ 23:57:12 http://fightingforlife.devote.se
Gabbi

Gud vilken mysig blogg du har. Jag älskar känslan och ljuset i bilderna :) Jag såg att du gillar frukost, jag frukostbloggar ganska mycket och du är intresserad av att läsa om sånt :)

Svar: Åh, men tack, så himlans söt du är! Ska absolut ta mig en kik :] Kram
Josefine

2015-07-17 ❀ 16:36:38 http://gubbsi.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback