What a perfect wednesday

 
"Solen lyser himlen är blå, vad det är skönt att leva då. Högt i topp går allas humör och det är det som susen gö-ö-ör". Alltså vädret. Man måste nog vara riktigt tjurskallig om man inte blir positivt påverkad utav det. Sån himla härlig dag! Och som grädde på moset har jag även varit ledig. 
 
Plockade fram cykeln och rullade på två hjul till gymmet för första gången i år. Ni vet den känslan. Vårkänslor! Lite biceps och axlar senare satt jag på lunch hemma hos farmor min. Direkt därifrån ut till stallet där en ridtur med min syrra stod på shemat. 
 
 
 
ni hittar hela min träningslista här
 

 
Nu är jag totalladdad inför att väckarklockan ringer 05 imorgon för jobb igen! 

KOMENTERA ?
rememberthiis.blogg.se

Härligt :D

2015-02-11 ❀ 19:49:57 http://rememberthiis.blogg.se/
Nea

Hej Fina Josefine!:)
Det är nämligen så att jag fyller år nu den 14:e (På Lördag) och tänkte baka lite nyttigheter till mitt kalas!
Jag har fått en massa inspo på recept av dig (TACK förresten till att du lagt ut sådana underbara recept på din blogg!) Men jag kan nämligen inte bestämma mig om jag ska baka den frusna raw cheescaken, den nyttigare kladdkakan eller morotskakan?
Vilken tycker DU är allra, allra godast om du bara får välja en?:)
Supertacksam för svar, kram!!

Svar: Jag ber så hemskt om ursäkt att jag inte svarat tidigare. Jag har helt enkelt inte haft någon tid där jag kunnat prioritera kommentarsvarande. Jag hoppas du fick ett mysigt kalas och blev nöjd med ditt kakval.
Personligen så älskar jag alla. Favoriterna skiftar lite beroende på sug. Men just i nuläget skulle jag säga morotskakan!

Kram
Josefine

2015-02-11 ❀ 21:28:04
Susanne Mennander

Hej!
Jag heter Susanne Mennander och läser din blogg med stort intresse. Jag jobbar inom hälsa och välmående, med Skandinaviens största Direkthandelsföretag, Forever Living, Aloe vera produkterna.
Känner du till dom?
Vi är ju världsledande inom Aloe vera. Vi har ju allt från den ekologiska drycken ( orginalet med patent ) till kosttillskott,krämer och mycket mer.
Mitt största intresse är vår hälsa, så träning kombinerat med rätt kost är väldigt viktigt för mig.
Vi har ju produkter för Fitness, Wellness och Beauty. Över 200 produkter i vårt sortiment faktiskt, och nästan alla är baserade på ekologisk handskördad aloe vera.
Jag skulle gärna samarbeta med nån som är intresserad av hälsa och som skulle se det som en fördel att testa lite av dessa produkter.
Jag skickar gärna kataloger/ produkter och annan information och svarar på alla tänkbara frågor.
Titta gärna på min hemsida och hör av dig vad du tycker.
Mvh Susanne Mennander ( 076 208 3992 )
susualoe@outlook.com
www.myaloevera.se/susualoe
Svar: Hej Susanne! Tack för fina ord om min blogg. Jag misstänker att det är ett "pyramidliknande" företag, right? Jag har nämligen råkat haka på något liknande innan och vet redan nu att det inte är någonting för mig.
Kul ändå att du tänkte på mig, men jag är tyvärr inte intresserad.
Ha det bra!
Kram
Josefine

2015-02-11 ❀ 23:26:09
Dylan

Vilken härlig träningsdag! :)

Svar: Eller hur! En riktig lyxdag! :]]
Josefine

2015-02-12 ❀ 08:47:20 http://DylanJosefine.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback