What a perfect day

, easytonen på, nya vindjackan från gina med och urbanears'en dunkar musik medan benen går i det fina vårvädret. jackan hittar ni här


, inte många skrattbilder i profil jag lagt upp i mitt liv. men det där enorma överbettet stör mig inte längre

, just för tillfället är jag besatt av morot. kommer slänga upp mitt recept på morotskakasmoothie inom kort
 
, kaffe och skitsnack - perfektaste kombon. fylldes även på med något att tugga på efter hand
 
, pigg ponny är superbäst på att smitta bra energi
 

Wednesday, Februari 26 23:24

Är onsdagen jag pratar om. Alltså dagen för två dagar sedan. Var ledig och kickade hela kalaset med en morgonpromme längst vattnet i det fina vädret. Det följdes såklart av en rejäl gófrulle i favoritformat. Några timmar och lite styr i köket senare var jag på plats på Espresso house för en kaffe med två av mina tjejer! Moa är bara hemma några dagar innan hon drar iväg på nya äventyr - så det gäller ju verkligen att passa på lixom. Nöjd och glad trampade jag återigen hem för att bege mig ut till stallet med mamma. En favorittur stod på shemat och min ponny var otroligt jäkla pigg och glad som vanligt. 
 
Har ni fått till några riktiga kalasdagar den här veckan? ❤
 
 

KOMENTERA ?
Nea

Hej Josefine! Jag måste bara passa på att berömma och tacka dig för att du hjälpt mig med min anorexi. :)
Jag väger nu 50 kg och är normalviktig, för inte så jätte längesedan faktiskt så vägde jag bara 39kg.
Fast just nu så försöker jag att inte fundera på "normalviktig" underviktig" överviktig" osv och fokuserar mer på ordet "viktig" bara. :) Är hur som helst 100 gånger mer nöjd med mig själv nu än vad jag var då!
Jag hade inte ork att gymma innan men nu så älskar jag att gymma! Jag äter även väldigt hälsosamt och det har jag alltid gjort, men nu så äter jag även bra fetter (nötter, avocado osv) och kolhydrater (quinoa, ekologiskt råris, sötpotatis/potatis osv) som jag inte gjorde innan!:) Innan åt jag typ bara protein+sallad typ...Men nu äter jag mig mätt och belåten och älskar att testa dina recept på lite nyttigare sötsaker. (Din morotskaka är gryyym!)
TACK för ditt stöd från bloggen och tack för att du är du! Kram!:D

Svar: Åh, jag kan inget annat än bli stolt över dig här igenom datorskärmen. Det är grymt jäkla bra jobbat! Det ska du veta. Man behöver vara stark för att ta sig ur en ätstörning (eller åtminstone bli stark på vägen). Så ta åt dig!
Lycka till med livet - ett bra liv är vad du är värld!
<3
Josefine

2015-02-27 ❀ 14:01:17Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback