Ett skepp kommer lastat med protein

 
Jag fick ett paket hemskickat från Bodystore häromdagen. I ett sammarbete ska vi vara tydliga med - men jag hade likagärna kunnat klickat hem det själv. Ett packet packat med smarriga proteinrika ting. Ni vet, sådant som vi träningstokingar jagar efter. Flera favoriter är därmed påfyllda, samt att jag har några för mig nya spännande saker att prova på. Om jag är typ såhääär superlycklig nu? Svar ja! Tack så himlans Bodystore!
 
 

Whey-80 SteviSweet

Och så hade jag ytterligare ett prottepulver i samlingen. Jag är inte den som klunkar proteinpulver, men jag tycker det är himla fint att blanda i smoothies och fikan för att höja proteinhalten. Detta proteinpulver är sötat med stevia och inte aspartam som många verkar vara - thumbs up! Vaniljsmak passar ju dessutom till allt!
- 1 kg kostar just nu straxt under hundralappen - här 
 
 

Le Puy linser

Ojojoj, jag vet inte huuur länge jag har sagt till mig själv att ta min lins-oskuld. Men nu är det dags! Först ut att prova blir linsbiffar och någon form utav soppa. Bomba mig gärna med era bästa lins-recept!
Linser har hur eller hur ett högt innehåll av både protein och fiber. Perfekt allternativ till köttiga ting för mig som är typ något i form av veg- och fiskitarian. Med små undantag för bl.a. tacos. Kommer bli spännande att prova!
- 36 kronor för 400g - här
 

Chiafrön

Me love! Något som behöver fyllas på regelbundet i mitt skafferi. Inte bara för att de har himla många roliga användningsområden, utan även för att dessa är riktiga superfrön. En riktig omega-3 bomb! Men inte bara det, utan de är även rika på protein, antioxidanter och fiber. Sägs vara bra för idrottare som strävar efter bättre uthållighet.
Jag använder till att göra "marmelad", puddingar, overnight oats, rulla bollar i, toppa smoothien med osv, osv. Ett riktigt favoritrecept är min jordnöt- och banandavos
- 119 kronor för 300g - här
 
 

Black bean Spagetti

Alltså bönpasta. Min nya drog. Typ. Jag käkar det åtminstone varje vecka. För det är himla smidigt att bara slänga i kastrullen om man behöver ha mat klar fort. Går ju under 10 min att koka lixom. Ett himla roligt sätt att käka bönor på. Och därmed få i sig protein och fiber. Ekologiska sådana dessutom - kalas! Kommer lägga upp mitt favoritrecept med dessa nästa vecka - så håll utkik!
- 34 kronor för 200g - här
 
 

Lean protein bar

I smaken "Brownie crisp toffee". Ingrediensmässigt får denna inte toppbetyg av mig, men smakmässigt ska jag inte klanka ner på den. Smakar godis. Så ja, efter träningspasset skulle jag väl utan tvekan tipsa om denna ifall godissuget är nära på att ta över! (självklart ska du få ta din godisbit oxå) 
- så billigt som 11 kronor - här
 

Raw bite - protein

Sist men inte minst: proteinbaren med högst betyg enligt mig. En proteinbar gjord på fina, råa ingredienser med smak av choklad. Kan det bli mycket bättre?!
- 17 riktigt värda kronor - här

KOMENTERA ?
Hanne

Här är mina bästa recept som inkluderar gröna linser. :) jättegott! Tack för en bra blogg!

LInssoppa:
http://hanneee.blogg.se/2012/august/recept-vegetariskt.html#comment

Paj:
http://hanneee.blogg.se/2013/june/recept-veggo-paj-halsosam-mat-prat.html#comment

Svar: Åh, tack så himlans sötnos! Får slå en kik på dem båda :]
Josefine

2015-02-19 ❀ 19:33:49 http://www.hanneee.blogg.se
Emelie

Åh den där pastan är så himla god!! Har du prövat den som är gjord på soya bönor? Den är nästan ännu godare ^^
Vill testa den där rawbite, har fakitkst inte gjort det än
Kram<3

Svar: Yes, båda är väl använda i mitt kök! Så fantastiskt jäkla goda :DOch du, rawbite är ett feting tips!
Josefine

2015-02-19 ❀ 22:41:59 http://juniflickan.blogg.se
fia

http://www.ica.se/recept/orientalisk-linssoppa-555575/ denna är väldigt god! Riktigt lyxig om man har lite creme fraiche klickat på :)

Svar: Åh, tack så himlans för tipset! Inte omöjligt att det blir att testa denna! :]
Josefine

2015-02-21 ❀ 09:09:39Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback