Ett paket från iHerbOch så hade ytterligare ett iHerbpaket landat hemma hos mig. Egentligen är jag en flitig iHerb-handlare, men i takt med att dollarn har gått upp och frakten hos iHerb även blivit dyrare, så har beställningarna blivit allt färre tyvärr. Jag står dock fast vid min åsikt att det är en himla bra sida för billig och bra hälsokost. Denna gång bled det påfyllnad av favoriter och en annan nygoding.Sun-dried Dragon fruit

Jag har velat prova den där drakfrukten i en oändlighet, men aldrig riktigt gjort. Nu har jag den iallafall i soltokad form. Eller godisform skulle jag vilja kalla dem! För detta mina vänner, det funkar prima att ha med sig i väskan eller som en del av fredagsgodiset! Underbart. 
- ca 60 sek - här
 
 

Raw kakao

En till favorit som beställs om! Rå kakao!
Inte nog med att det råa varianten behåller alla sina näringsämnen, tillskillnad från den "vanliga" kakaon - den är tamigfasiken godare i smaken oxå! Finare på något vis. Och detdär med näringsämnen.. har har ni rena antioxidant-bomben som dessutom innehåller bra fetter, proteiner, järn, magnesium... För att inte glömma att choklad är ett känt afrodisiakum, "naturens viagra" - höhöhöh! Got to love. 
450 g rå kakao för knappt 150 svenska kronor - här
 

Macapulver

Roten maca i pulverform. En flitig använd ingrediens i mitt kök. Inte nog med att maca är näringsrikt - innehåller flera mineraler och vitaminer - så har det även naturligt uppiggande effekter - vilket gör det prima att blanda i dina pre-workout smoothies! 
- drygt 160 kr för 454 g - här kostade det iallafall när jag beställde sist
 


 

RÄDD FÖR IHERB? PFFT.

Om du endast hoppar att beställa från iHerb för att det råkar komma från andra sidan atlanten.. då gör du själv ett stort misstag kan jag lova. För det funkar sjukt jäkla smidigt! Och lixom.. det finns ju allt man kan önska sig, till sjukliga bra priser! Plånkan tackar. Har sparat tusenlappar på mina 20-tal köp.
Frakten är relativt billig, trots att den har höjts och numera går på paketets vikt, om du väljer "International Airmail" i kassan och håller dig under $80 dollar och 1814 g (vilket du absolut inte kan missa i kundvagnen)
 

RABATTKOD TILL DITT FÖRSTA KÖP!

Dessutom har jag en rabattkod till er som är sugna - och aldrig har beställt tidigareRGH070. Den ger $10 om du handlar för över $40, annars $5 (valuta.se är till god hjälp för att räkna ut dollar)! Hur härligt?
 

KOMENTERA ?
Sandra Lundin

Åh, allt låter så himla spännande!

Svar: Jo, alla är storfavoriter i mitt skafferi!
Josefine

2015-02-18 ❀ 08:21:21 http://atilio.blogg.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback