bareMinerals


Min sminklåda har bara blivit mer och mer naturlig. Ansiktskräm, sminkborttagning och puder har funnits där ett tag.. men nu har även foundationen gått åt det hållet. Jag har alltid varit den som gärna lägger en dyrare peng på kvalitét när det kommer till foundation, men nu bestämde jag mig för att även testa en naturlig jäkel. bareMinerals stavas märket. 

 
Gick till bareMinerals inne på Åhléns City i Sthlm och bad om hjälp för att hitta just min foundation. Jag gillar matta och heltäckande varianter och ville heller inte ha en som man behövde lägga tid på att arbeta in. Om jag blev nöjd? Superduper nöjd. Jag älskar den. 
 
Foundationen och borsten kostar ca 400:- vardera hos Kicks. 

KOMENTERA ?
linnéa

Är lite nyfiken på dessa produkter från bareMinerals faktiskt, men har inte riktigt vågat ta steget än heheh.. undrar om de skulle funka på min blandhy? har nämligen fått för mig att mineralsmink är bäst lämpat för känslig och torr hy.

Svar: Jag är ingen skönhetsexpert, makeupartist or something like that - så vet inte riktigt vad jag ska svara på det.. :] Jag gick till bareMinerals i Åhléns City i Sthlm och frågade (skulle även tipsa om att gå till Kicks, vilket jag gjort varje gång jag tänkt byta smink) ochsjälv tycker jag att foundationen jag har är kalas! Dock vetetusan vad jag har för hy. Ibland fet och ibland torr skulle jag tro.. eller kanske normal? :]
Josefine

2015-02-04 ❀ 18:13:14
Amanda♥

Den verkar superbra!

Svar: Den är verkligen kalas! Älskar den!
Josefine

2015-02-04 ❀ 21:09:45 http://amandaforsman.blo.gg
Sofia

Vilken nyans har du?:D

Svar: Jag har C10, fair :]
Josefine

2016-02-12 ❀ 09:08:55Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback