"Ju äldre jag har blivit, ju mer intresserad blir jag av själva pappret runt presenten" - Ernst KirchsteigerÅh, vad jag är kär i våran lilla fina gran. Ja, den är fasiken perfektion för mig. Blir galen av att bara titta på den. Får tacka pojk min som hittade den på sin fasters tomt och valde att plocka med den hem. Det gör den lixom ännu mer personligare. Klädd i silver, vitt, rosé och guld. De flesta julkulorna kommer faktiskt från Biltema. Måste dessutom tipsa om de batteridrivna julgransljusen, som tänds och släcks med fjärrkontroll, som jag hittade på Rusta. Där slapp vi ful och krånglig och äckig sladd - wiihoo!

 
 

December 24, Självaste julafton

Startade dagen med en julig frukost: Raw ris à la Malta och en lussebulle till det. Åkte runt till flerautav mina tjejer och lämnade små miniklappar och hälsade godjul, innan jag hämtade upp mamma för att sticka till stallet och även pållen fick sin klapp. Släkten hamnade hemma hos oss i vanlig ordning och det vankades julmat och den klassiska julkoman på det. Fortsatte hela kvällen med min mysiga lilla släkt, tomten kom, mamma och jag stack oc släppte in hästarna, spelade spel med småglinen, käkade choklad i mängder och hade det sådär allmänt gött.
Tvekade inte många sekunder när päronen mina frågade om jag ville sova över. Så jag har sovt jämter min lillasyster i hennes dubbelsäng, somnat med en spinnande katt i famnen och sovit som en stock. Nu sticker jag på några timmars jobb, innan det styr tillbaka mot päronen igen och juldagens julbord. 
 
Hoppas ni hade en finfin jul vänner ❤

KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback