Allt för hälsan-mässan

Slänger upp några bilder från min och Emmas Stockholmstripp härom helgen. Närmare bestämt 27-29 november. Jag råkar dock ha för mycket bilder, och lite för mycket fina stunder, för att få ihop dem på ett och samma inlägg. Så vi startar med fredagen: Allt för hälsan, Fitnessfestivalen och Acadermia i ett. Kalasfin kombo ju!, vi hittade självklart till bästa Freddys's montrar (de hade en med nyheter och en med utförsäljning). det enda jag fick med mig var dock ett par - super sköna och supersköna - skor för ynka 80 spänn. för lixom, vadtusan, min plånka hatar redan mig för alla Freddy wr.up's, haha!


, lite Labellamafia! i specialexemplar. jag hittade dock inga favoriter i min egen storlek, men Emma fick hem ett par supersmarriga tights!


, käkade en hälsotallrik till lurre! kanske inte den härligaste jag sett, men det bästa och godaste vi hittade till bra pris. och en ska ju fasiken inte klaga ändå!


, vi smakade på allt vi kom över. drickbart som ätbart. behöver jag ens säga att vi inte var kompisar med våra magar när vi gick därifrån? men äh, vadtusan, det var det värt! har man chansen att hitta nya favvisar, så får man ta den smällen [;

, vi missade dock alla föreläsningar vi velat gå på. men vi fick se lite poledance inför sm iallafall. det ganska så fränt att kika på!
 

Friday, November 27: Allt för hälsan

Tidigt på fredagsmorgonen satte vi oss i bilen och styrde upp mot Stockholm. Allt för att få ut så många timmar som möjligt på Allt för hälsan-mässan. Vi traskade omkring, inspirerades, smakade, pratade, hittade nytt och hittade gammalt och hade några förjäkla bra timmar. På kvällen, när far min och lillasyster hade landat, så styrde vi ihop tacos, drack te och käkade choklad. Äkta fredagsmys med andra ord!

KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback