Ljusblåa dagar seglar förbi


, dit man alltid åkte som barn och byggde sandslott, hade mormor i rullstol jämter sig och tog en fika på världens mysigaste fik

 

, att en så sällan tänker på att något så enkelt som vattenmelon kan vara bland det godaste som finns. för ja, det är det!

, sandstrand i mitt hjärta
 
, fast klippor är ju inte så dumt det heller

, uppfräschande kokosvatten från Renée Voltaire som Bodystore var gulliga och skickade till mig. ni hittar det här. jag älskar!


, egna iskaffen har varit mitt beroende denna sommar
 
 

Ljusblåa dagar seglar förbi

Ett gäng iphonepics från de senaste veckornas härliga dagar. Vi har lyckats ta oss ut flera gånger, till olika ställen i denna underbara lilla stad och bara njutit av livet. För ja, sol är då himla härligt. Under sommaren har jag haft den jäkla osisen att himlen valt att öppna sig de dagarna jag varit ledig. Åtminstone så har det varit veckans sämsta dagar. Ett tag kände jag bara att 'vadtusan vill han där uppe mig'. Men nu verkar det ha vänt! Tack gode. Jag hade nog inte gjort något hemskt endån, haha. För det var himla välbehövligt och välförtjänt - tycker jag iallafall, hehe - för att man ska klara av den kommande vintern. D-vitaminen har kommit i balans om man säger så!
 
Har ni fått njuta av solen någe? ❤

KOMENTERA ?
Elaine Lilje

Åh så mysiga och somriga bilder :)

2015-08-24 ❀ 10:33:05 http://capricore.blogg.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback