#KvargLovesStevia

För tjaa, vad vore kvarg utan steviadroppar? Det är då fasiken frågan. Men längre än så behöver vi inte fundera, för steviadroppar does exist! Och det tackar vi gudarna för. Är sådär riktigt jäkla dundersmidigt och blir sådär riktigt jäkla dundergott. Dessutom kommer sötningen från en naturlig källa.

 
Jag har varit ett big fan av steviadroppar sedan länge tillbaka. Jag hade därimot aldrig provat Nutri-nick's droppar innan, men fick genom ett samarbete ett par droppar hemskickade till mig. Deras droppar finns att få tag i för en billig peng i Sverige, bland annat hos bodystore.com, vilket ger ett feting plus! Det är ju både smidigt att få hem och man behöver inte oroa sig över krångel från utlandet. 
 
 
Men till smakerna. Jordgubbssmaken är nom-nom-nom! Riktigt goda och sommarfräscha. Vaniljsmaken likaså - till en början blev jag besviken, då jag jämförde med de jag är van vid. men efter lite användande och vana måste jag säga att dessa är minst lika bra. Men karamellsmaken! Här snackar vi! Dessa droppar är som sända från heaven och några jag utan tvekan kommer att fortsätta klicka hem, flaska efter flaska. Ett riktigt dundertips från mig!
 
 
Psst! Denna vecka bjuder bodystore.com på fri frakt. Så vill du prova något för en liten peng så passa på! 
 

 
Tack än en gång Nutri-nick!

KOMENTERA ?
Daniella 🌙

Steviadroppar har de i bakningshyllorna har <3 det ar ju iofs tankt for bakning men jag har mitt i bla kaffe!

2015-08-28 ❀ 18:58:43 http://vapenbroder.blogg.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback