En dagstripp till Sthlm med la familia


, hur man väljer restaurang när man lever med helt olika smaklökar? Kungshallen! där finns ju något för alla. syster min gillar snabbmat och kött, medan jag gillar fräscht, näringsrikt och mat från havet/veggo


, en härlig tallrik på Kalori fick det bli för mig! en tallrik fylld med en sallad på bl.a morötter, kål, broccoli, räkor, ägg, avokado, vattenmelon och örtsås. underbara smaker! och så ett knäckebröd med hummus, någon olivröra och torkad chili vid sidan av till det. #matheaven
 

, jag vet inte om stället är nytt eller om jag aldrig förr lagt märke till det. men i mittgången av Gallerian fann jag Tea Story. som den te-älskare jag är och törstig som jag var, var jag självklart tvungen att prova på!

, efter att ha luktat på The body shop's nya smak Virgin Mojito och kärat ner mig, så föll valet enkelt på 'Grönt te med kiwi, gröna äpplen, lime och mynta'. Superfräsh och härlig!
 
 

Sunday, August 2 - Dagstripp till huvudstaden

En ledig söndag och bilen styrde tidigt mot Estocolmo. På kvällens shema stod provridning av en riktigtjäklabamsestor pållefjant. Men först valde vi att unna oss en runda på stan med lite shopping och god mat. Syrran och jag hängde ihop och vi lyckades få till några jäkligt fina timmar på stan. Älskar hur vi två har blivit så mycket närmare, trots att vi är som från två olika planeter. But still sisters lixom. Mycket skatt och lite för mycket spenderade pengar. Tänk att det kan vara så härligt att bara sticka upp till storstaden en dag sådär!  Inte gjorde det något att man landade hemma i sängen alldeles för sent och kanske inte riktigt fick sova de timmar man egentligen behöver för ett heldagarspass på jobbet. Jag somnade ju jäkligt lycklig. 

KOMENTERA ?
Sofia

Vilka härliga bilder ;D

2015-08-13 ❀ 19:32:29 http://Sofiiianilsson.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback