August.

iphonepic.


Igårkväll var en otroligt bra dag. En sådandär bra dag som bara flyter på (or not förresten haha, min cykel fick punka. men det hade jag ju nästan glömt bort så att) och känns sådär perfekt ni vet. Underbart! 
Vaknade straxt efter 06 och stack ganska så snart till stallet. Fick en härlig ridtur på pållefjanten i det fina vädret. Därefter väntade några få timmars jobb och efter det var jag på gymmet med bästa Emma för ett ryggpass med tillhörande skitsnack (haha, ja.. två pratglada tjejer som tror de är ensamna på gymmet. så funkar jag och min babe! men vadtusan, livet ska vara skoj). Som grädde på moset hade vi bjudit över mina päron, lillsyrran och farmor och farfar för en grillkväll på våran bakgård! 

Sen har det tråkigaste hänt. Min macbook har halvt gett upp livet.. och jag tror halvt jag dog med den. Så i några timmar utav min lediga dag har jag spenderat i telefon med Mac-killar. Det verkar kunna lösa sig framöver utan någon skada skett och jag kan absolut rekommendera Appels kundtjänst (eller vad man ska säga) över telefon. Det må kosta lite men de går verkligen in fört. Men de kommande dagarna kommer jag ha svårt med dator..

Ha det finast vänner! <3

KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback