Och därmed pasta.



Svartabönpasta med lax och en krämig saffranssås. Och så massa härligt grönt, ett glas hallonvatten och en sharonfrukt till det! Ja, sharonfrukten är helt jäkla underbar att skiva ner i maten. Perfect.
 


Ni vet bönpastan jag skrev om här för ett tag sedan? En nybliven favorit i mitt kök. Jag lovade ju att dela med mig av mina favoritrecept med dessa, och här kommer #1. 
Det tar visserligen emot att slänga upp dessa bilder. Jag råkar vara jäkligt utseendefixerad när det gäller mat, och speciellt i kombinaionen foto. Men äh, vadtusan! Det är rätten jag vill framhäva, och den är då kalasfin! Sedan att fototillfället råkade vara en gråare dag för några veckor sedan när den vita duken var i tvätten får vi se till att blunda för. För här mina vänner, här har ni ett hejdundrande gott recept från mig!
 
 

Saffransås

2 msk cashewsmör
4 dl kokosmjölk extra creamy
0.5 tsk sambal oelek
0.5 krm saffran
paprikapulver
peppar & flingsalt från havet
 
1. Koka upp ingredienserna och rör runt 2. Låt puttra ihop till en härlig konsistens på svag värme

KOMENTERA ?
JENNYH - Mammablogg

Åh ser supergott ut =)

2015-04-22 ❀ 12:23:48 http://jennyh.se/



Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback