Love the life you live, live the life you loveWorkoutfit

Sport bra - Adidas // Shorts - H&M // Bracelet - Energy armor here // Shaker - Stronger here // Shoes - Reebok, modell Slimtone

Ni, mina bästa läsare, får alltid 10% rabatt hos Stronger med min kod "josefineandersson10" och 15% rabatt hos Energy Armor om ni mailar och nämner mitt namn - just so you know. :]Nu när jag fått en shaker av mina bästa samarbetespartners så är det kanske läge att införskaffa det där proteinet från Holistic klick jag tänkt köpa länge. Annars är jag ingen vidare värst pulvermänniska. Jag använder hampaprotein och annat rawprotein i vissa smoothies, bakprotein i vissa bakverk och knaprar gärna en Questbar direkt efter träning eller som mellanmål på språng. Frågar ni mig föredrar jag mat i de flesta lägen - men proteinpulver kan vara ett himla smidigt sätt att få i sig tillräckligt protein när man tränar. I mitt skafferi är det dock proteinpulver med kvalitét som landar. 

Använder ni proteinpulver? ❤

 

Monday, September 8 11:38

Måndag igen! Har landat hemma efter en grym helg i Stockholm med pojkvännen och päronen. Och jag är ledig. Så jäkla gött. Valde att kicka dagen med en pw, den första sedan jag blev förkyld förra fredagen. Förkylningen har gått mot det bättre och varit på gränsen till borta de senaste dagarna. Dock är jag inte 100% kry än. Tänkte ändå köra en liten reunion med min gymkompis på gymmet i eftermiddag. Själv har jag inte tränat på snart två veckor, och vi har inte tränat tillsammans på säkert tre. I miss her! Det kommer dock luta mot lättare vikter och mer teknik för mig. 
Tills dess ska jag laga lite käk här hemma och ta tag i lite viktigt skit som behöver göras. Sen ikväll blir det att träffa min kompis Emelie. Riktigt välbehövligt det med! 
 
Hur har ni kickat veckan? ❤

KOMENTERA ?
Susanna Maria J

Vad härligt! Här regnar det, så idag blir det en mysdag hemma framfor tvn :) Kram på dig!

Svar: Det är inte helt fel det heller! Mysiga stunder är minst lika viktiga som hurtiga stunder. :]
Josefine

2014-09-08 ❀ 14:23:40 http://oslofru.com/
Jennifer

Startade veckan med löpning på idrotten och efter det benpass på gymmet, grymt himla bra gick det så det gjorde resten av min dag haha ^^

Svar: Åh, så himla härligt! Endorfiner gör mycket! ;]
Josefine

2014-09-08 ❀ 19:50:11 http://jjennaa.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback