Känslan av sommarens brus, Semestertider

 

Katamarantur på Mallis ☼

Fyra från Katamaranturen jag och Jonas tog på Mallorca! Sån jäkla mysig dag. Vi lämnade molnen på våran strand och drog mot bättre väder. Men, allt var ju inte frid och fröjd förståss haha.. Jag mådde så jäkla illa så tankarna nästan går till att kasta sig ombord - okej inte riktigt, men nästan haha, tills jag kom på att man kunde ligga ner och somn för att slipp skiten.
Men hela allte't var riktigt jäkla härligt endån! Får ju inte glömma hur härliga badturer vi fick till, den goda maten och de sköna snubbarna som höll i hela kalaset. Det värsta som kunde hända om vi föll i vattnet var att propellern gjorde hamburgare av oss tillexempel, men det skulle ju ändå passa prima till BBQ'n senare. Haha, alltså jag orkar inte.. så sköna killar!
 

 

Saturday, September 6 09:58

Och så var det helg igen! Befinner mig i Stockholm med mina päron och min pojkvän sedan igårkväll. Har kickat dagen med en riktig gófrukost, as always. Hallonsmoothie med massa god topping och så hembakade kokosknäcke med ägg. Dundergott. Så, nu är vi redo för en dag i Stockholmstad!
 
Vad hittar ni på i helgen? ❤
 
 
 

KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback