Good morning tuesday

instapic @ joosefine

Vaniljkesokvarg toppad med chokladkräm gjord på avokado, nektarinskivor, frusna hallon, torkade gojibär, hampafrön och kanel. Hembakat kokosknäcke recept med kallrökt lax och humms. Plus en kopp kaffe till det!
 
 

 
 

Vaniljkesokvarg

* keso
* kvarg
* steviadroppar vanilj*
- alt. annan sötning
* vaniljpulver
 
1. Blanda ihop lika delar keso och kvarg 2. Blanda ner något kryddmått vaniljpulver och några steviadroppar vanilj 3. Smaka av och se om det behövs mer av något
 

Raw chokladkräm på avokado

* 1/4 mogen avokado
* 1 tsk raw kakao*
* 1 tsk agavesirap
 
1. Mosa/mixa ihop avokadon med övriga ingredienser 2. Smaka av om det är lagom chokladigt och lagom sött för din smak
 
 

 
 
* Steviadroppar vanilj: Jag köper mina billigt på iHerb - mer om dem & det här
* Raw kakao: Den råa varianten innehåller mer antioxidanter än den vanliga. Jag köper min billigt från iHerb - mer om det här

KOMENTERA ?
amanda

Åh den där chokladkrämen såg inte nådigt god ut!! :>

Svar: Den är otroligt smarrig vill jag lova! Avokado gör sig perfekt i kladdiga, chokladiga saker. :] Himla näringsrikt oxå för den delen!
Josefine

2014-09-09 ❀ 08:31:42
Sofia

Mumma!!

2014-09-09 ❀ 08:56:00 http://skimmer.blo.gg
Josephine

Heej! En fråga eller först vill jag säga att jag älskar din blogg. Sen, en fråga igen om sötning. Vad är det för smakskillnad mellan stevia och sötströ? Om jag ska baka till exempel, den där chokladkaka, är det bäst att använda stevia, stevia droppar eller sötströ?

Svar: Sötströ ersätter socker rakt av (1 dl = 1 dl), medan stevia/steviadroppar är flera gånger sötare. Du kanske bara behöver några krm/droppar stevia på 1 dl socker. :]
Josefine

2014-09-10 ❀ 11:12:57



Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback