Through my iPhone


, redo för ett gympass

, helt klart en favorit. älskr denna raw-chokladkaka


, gullekissen. det är min bebis det där <3


, och ja. även jag går i vardagskläder ibland. och då lever jag i mina Freddy-byxor. skönaste ever
 

, man känner sig omtyckt när man blir mött såhär. men i ärlighetens namn så tror jag faktistiskt det är mest mat i deras hjärnor


, en avsvalkning efter en ridtur med mamma och pållarna

, pw's är utan tvekan tarapi
 

, jommen visst finns det små minirutor där! ibland ;]

, kärlek. 

 

Through my iPhone

Jag har missat att lägga upp en jäkla massa iPhonepics, så nu får vi gå en liten bit bak i tiden. För jag menar, det finns ju himla bra stunder där som jag känner att jag verkligen vill dela på bloggen med! 
 

 

Monday, October 20 15:32 

Hela helgen har bestått utav jobb, mys hos min pojkvän och choklad i olika former i mängder. Hade rena rama lyxet och blev hämtad utav mina päron igår efter jobbet som skjussade mig hem, istället för att jag skulle behöva vänta drygt 2 timmar på tåget, för att sedan åka tåg i ca 2 timmar. För goa alltså! 
Och dagens jobbtimmar är redan arbetade. Så nu väntar en ridtur medan solen är uppe med mamma! Därefter tänkte jag sticka till gymmet och sedan är det plugg för fullanrullan som gäller. 
 
Hur ser det ut för er idag finisar? ❤

KOMENTERA ?
Sophia

Hejsan!

För det första vill jag säga att du är så otroligt vacker och verkar vara en riktigt klok tjej. Du är stark likaså som jag som har besegrat Anorexia och det så skönt att veta att man inte är ensam.

Tro det eller ej, men jag har en fråga om din navelpiercin, när gjorde du den? Hur lång tid tog det för dig innan du kunde börja träna igen? Jag tränar nämligen kampsport och vill gärna pierca mig, men inte riskera att inte kunna träna igen pga av piercingen. Tips?

Tack på förhand och många kramar!

Svar: Men åh, vad gó du är. Tack! Kan lova att vi är minst lika grymma och fina och allt det där båda två! :]
Jag gjorde den när jag var 14 år, dvs snart 6 år sedan haha.. men vad jag vet har jag aldrig haft några vidare problem med min navelpiercing. Det gäller bara att ha den där "läkarpiercingen" i så länge som man ska, om inte något längre.

Hoppas det går bra med din piercing!
KRAM
Josefine

2014-10-20 ❀ 23:11:19 http://opiemossan.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback