Stor och stark, får gå till folketspark


Sallad till maten? Självklart. Det blir inte alls lika fräsht och härligt annars. Och vilken smart jäkel tackar nej till vitaminer, mineraler och antioxidanter? 

 
Bladspenat eller ruccola som bas om jag får välja. Ett. så är det hundra gånger godare än isbergssallad, två. så ska vi inte ens snacka om skillnaden på näring. 
 
Rejäla mängder utav C-vitamin, A-vitamin och B9 folsyra. Otroligt rik på antioxidanter med ett ORAC-värde på 1260. Även mängder utav E-vitamin, B6, B2, kalium, kalcium, magnesium och järn. Japp, det är bladspenat vi pratar om. 

Finns ingen nackdel med att slänga dit lite spenat vid sidan utav middagen. Och så får man ju sina klappar utav tomten! :]

KOMENTERA ?
Ellen

Hej! Jag har några frågor till dig angående tillfrisknande från anorexia, så klart måste du inte svara om det är jobbigt. Jag har aldrig varit diagnostiserad med anorexia men har haft jobbiga tankar i kanske 1,5 år nu. I våras gick jag ner från 72 kg till 62 när det var som värst. Jag är 190 cm lång. Nu har jag lyckats ta mig upp till 70 igen efter en ganska jobbig kamp mellan att villja träna och bygga muskler och att då behöva äta mycket. Jag förstår verkligen det du skrev med att anorexia är en psykisk sjukdom och inte en fysisk. Jag skulle bara vilja lita på att jag äter lagom mycket, kunna njuta av det goda också. Jag är också ett hälsofreak som ÄLSKAR att vara innovativ och testa nya och hälsosamma recept som är bra för kroppen. Men vad är ditt bästa tips för att kunna släppa ätstörnings tankarna helt och sluta räkna kalorier in i detalj dag ut och in? Alltså kunna ha den normala relationen som du har till mat idag. Kram Ellen

2014-10-02 ❀ 18:21:46
Sofia

Spenat är supergott!!

2014-10-02 ❀ 18:51:26 http://skimmer.blo.ggNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback