Insta lately @joosefine

insta lately @joosefine
 

Wednesday, October 22 10:39

Jobb här och där, pendling hit och dit och en hel hög med plugg. Ja, det är typ så mitt liv ser ut just nu. Försöker hinna med lite bak, lite fotande, min pojkvän, mina vänner, träning och inte minst min häst därimellan. Det är inte himla lätt det. Jag har kanske för många intressen? Nädå, intressen är bra. Men just för tillfället har jag svårt att få till allt. 
På måndag är det prov på Komvux och jag har inte ens kommit halvvägs på frågorna. Sen ska man kunna allt oxå. Därför behöver jag prioritera plugget denna vecka, och jag är ledsen om det kommer råka synas på bloggen. Jag hatar det jag med. Men jag lovar, när allt stressgöra är överstökat så kommer det rulla på helt som vanligt här. Inget snack om något annat. 
Jag älskar ju att blogga - och inte minst: jag älskar er! Och det gör ont i hjärtat att jag se hundratals mail/kommentarer som bara fått ligga där och vänta på att få godkännas/svaras på. Jag ignorerar er absolut inte, jag väntar bara på att få någon tid över. Jag måste ändå berömma mig själv för att lyckas hålla den här bloggen uppdaterad. 
 
Ha en grym onsdag vänner! ❤

KOMENTERA ?
Daniella 🌙

hej. beställde min första beställning från iherb igår. gjorde precis som du skrivit med frakt vikt osv och allt sånt, men får ändå tull på 170 kr. vill inte låta elak eller så men du borde kanske nämna att det händer, ibland. kram!

Svar: Oj, hjälp! Jag vill inte låta elak tillbaka, men du är säker på att du gjort helt rätt? Det har nämligen aldrig hänt mig, på mina ca 30 beställningar, eller att jag har hört någon annan tidigare :]
Josefine

2014-10-22 ❀ 11:38:19 http://daniellachanelle.se/
Jennifer

Helt klart favoritkontot på insta! Kan bara inte sluta älska dina bilder och hur mycket inspiration du ger, kram<3

Svar: Nejmen vad söt du äär! Tack så himlans gullunge <3
Josefine

2014-10-22 ❀ 19:52:04 http://jjennaa.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback