Det är höst på riktigt nu.New in

Vit jacka - Gina tricot here // Rosa jacka - Bikbok // Skor - ÅhlénsKände attjag behövde uppdatera med lite höstkläder. Inte varje år det blir en ny höstjacka - så i år slog jag till på två!

En pissbillig men urgosig, som funkar prima vid finare tillfällen, från Gina. En något dyrare men hur Josefine som helst, och även funkar när det blir lite kallare, från Bikbok. Och så ett par skor - bara för att jag kände att jag ville ha något mellanting att välja på mellan vita Dr.Martens, som jag sorgligt nog faktiskt tröttnat på, och Jeffrey campbell när det är dags för fest (haha, har varit all in or nothing lixom).

 
Och ja. Hösten är verkligen här på riktigt nu. Men hösten är himla mysig ändå! Man slipper ångest när man hålls inomhus, den friska luften är lätt att andas, lövens varma färger får en att må bra och vem älskar inte känslan första gången man gosar in sig i mössa, vantar, halsduk och en gosig jacka? Det gör iallafall jag. 

KOMENTERA ?
Joe

Håller helt och hållet med....hösten är verkligen super mysig! :)
Ha en fin lördagkväll!

Svar: Eller huuur! Vi ska nog vara glada att vi inte har sommar jämt! Faktum är att det nog skulle bli tröttsamt :]
Josefine

2014-10-18 ❀ 19:02:59 http://yoginijoe.blogg.se
JUNITJEJ

Fin jacka!

2014-10-18 ❀ 19:11:30 http://www.junitjejen.se
therese

Hej, gud va snygga skor! vars har du köpt dom? :)
kram /therese

Svar: Jag hittade dem på Åhléns city i Sthlm :] Kostade lite mer än vad jag hade velat ge för dem, men fick vara så kände jag!
Josefine

2014-10-18 ❀ 19:12:04 http://www.ttessanliindgren.blogg.se
Johanna

Snygga skor!

Svar: Visst är dom! Älskar dem!
Josefine

2014-10-18 ❀ 19:54:02 http://www.jojosmind.blogg.se
Amanda CL

jätte fina jackor båda två :)

Svar: Eller huuur! Totalälskar dem!
Josefine

2014-10-19 ❀ 08:06:12 http://amandacarlberg.se/
Amanda Jona [SPONTAN]

Åh så mysiga bilder :)

Svar: Tack så himlans sötnos!
Josefine

2014-10-19 ❀ 14:12:49 http://spontan.blogg.se
biggeros

Så fin rosa jacka=)

Svar: Visst är den! Så jäkla kär!! :]
Josefine

2014-10-19 ❀ 14:14:05 http://biggeros.blogg.se
Julia Müller-Sandvik

Här är det vinter :) Snö sedan någon vecka tillbaka.

Svar: Åååh, så jäkla härligt! Älskar vinter! Vart tusan bor du? Högt upp?! :]
Josefine

2014-10-19 ❀ 17:45:36 http://lorissalovebomb.blogg.se/
Anonym

Hej! Min mens försvann för cirka ett halvår sedan då jag gick ner mycket i vikt på grund av ändrad kost och ökad träning. Jag fann verkligen lyckan och kärleken i träningen och har den än idag. Jag har nu precis gått upp alla kilon jag tappade, plus flera till, och jag äter massormassor, så det räcker och blir över för min kropps energiåtgång. Jag trivs bättre än någonsin i min kropp och mår bäst av träningen. Min fråga är nu: kommer min mens att komma tillbaka snart, nu när jag gått upp alla kilon jag tappade? Eller måste jag dra ner på träningen för att den ska komma tillbaka? Jag är 16 år och tränar cirka 5 gånger i veckan, varierat styrka och kondition. Tack för en underbar blogg, du är en stor inspiration för mig! Det skulle betyda guld om du svarade, antingen i bloggen eller på mejl. ♡

Svar: Hej sötnos! Det är det som är det värsta: kroppen tar stryk mer än vad man tror. Jag vill inte skrämma dig nu, utan snarare berätta sanningen. Det finns mycket jag ångrar med min anorexi, men den har ändå lärt mig himla mycket och format mig till den jag är idag. Jag känner mig otroligt mycket starkare och erfarnare än vad jag någonsin annars skulle ha gjort tror jag. Men det finns en sak jag har svårt att förlåta mig för: jag har nämligen inte fått tillbaka min mens. Det är 4,5 år sedan den försvann och jag väger mer än vad jag gjorde när jag hade mens. Har fortfarande ett hopp om att den ska komma tillbaka, min mamma har sagt åt mig att inte övertänka. Kan glädja dig med att flera f.d. anorektikers mens kommer tillbaka, men det är ingen självklarhet. Var snäll mot dig själv och din kropp, mer kan du inte göra. <3
Josefine

2014-10-19 ❀ 18:09:29
Louise

Så mysiga bilder :) Snygga jackor!

Svar: Visst är dom! Totalkär i båda två! :]
Josefine

2014-10-19 ❀ 18:17:38 http://blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback