❥ Zara homeZara home

Älskar Zara home! Utan tvekan min favoritaffär när det gäller inredning. Allt i vit och rosa färg där inne är verkligen nomnomnom. Går inte att komma så mycket närmare min stil. 
Har den fyrkantiga kudden längst ner till vänster redan i min säng, ramen högst upp till vänster och så en tallrik. Allt här uppe lockar så jäkla mycket. Antingen så går jag loss där inne idag - lixom gäller ju att passa på när man är i huvudstaden - eller så spar jag mig till födelsedagspresenter och julklappar. Om jag kan hålla mig vill säga. 
 
Vad är eran favoritutik när det gäller inredning? ❤

KOMENTERA ?
Anonym

Vore jättesnällt om du kunde svara på detta! Det är så att jag inte har några bra hunger och mättnadskänslor. Är oftast hela tiden tom i magen även om jag ätit ordentligt. Men jag är normalviktig och är jätterädd för att öka i vikt när jag börjar känna mättnad igen och att vikten bara ska öka och öka.
Vet du något om detta, kan min kropp stanna på den vikt den har även om mina mättnadskänslor kommer tillbaka?

Svar: Jag hänger inte riktigt med på vad du menar. Men som det låter är du rädd för mat? En dålig relation till mat brukar sällan ge bra resultat. Men jag kan glädja dig med en sak: kroppen är jäkligt smart! Den fixar det mesta :]
Josefine

2014-11-08 ❀ 22:04:04
ISA

aaa I know! var inne där i veckan, vill ju ha ALLT!

Svar: Eller huuur!?!?! Underbara jäkla affär. Livsfarlig! :D
Josefine

2014-11-09 ❀ 11:28:53 http://isabyl.devote.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback