Två flak Celsius

 
 
Jag har en förmåga att gå loss på saker som är billigt. Vet inte riktigt om det är en positiv egenskap eller negativ. Det är jäkligt ekonomiskt i längden om man shoppar saker man ändå skulle shoppat, men ibland slinker det ju ner lite man likagärna kunde ha varit utan. Det här var iallafall inget dåligt köp! Det slinker ner en och annan Celsius ibland när jag är och handlar. Brukar bli sisådär 1-2 i veckan. Lyckas jag spara ca 5 spänn per flaska så är det kalas ju. Ta det gånger 48 (två flak) så har jag redan sparat nästan 250 spänn. Gäller att vara smart ya know ;]

 
Gymgrossisten hade iallafall nyligen billiga flak Celsius. Två flak fick det bli (dels för att slippa frakten, och på så vis spara pengar haha): ett flak Persika/mango & ett flak Jordgubb/Kiwi. Favoriterna! Och förövrigt de enda smakerna jag dricker. Förstår mig inte riktigt på det där med kolsyra, sticks ju och har sig i munna. 

 
Här om dagen var det återigen billiga Questbars som slank hem. Ett tips är att prenumerera på nyhetsbrev lite här och var för att ha kollen! 

KOMENTERA ?
Bella

Mums :D

2014-11-04 ❀ 20:54:36 http://rememberthiis.blogg.se
Lilla Lii - Bloggen som blandar kultur med träning

haha, jag är precis likadan! Älskar celsius också :)

2014-11-04 ❀ 21:40:32 http://www.LillaLii.se
Ullis

Questbars är toppen. Dock är det vetenskapligt bevisat att celcius är skadligt för kroppen, läkare har tom varnat för "mode-drycken". Har men stressat kroppen tidigare med en ätstörning ska man def. tänka en runda till innan man dricker celcius, jag slutade tvärt med dessa efter jag läst och hört föreläsningar från KUNNIGT fitnessfolk.

Kram

Svar: Jo, visst är jag ganska så fullt medveten om att Celsius inte är det allra bästa man kan välja att dricka. Det gäller att lyssna lite från båda sidor och inte gå på att Celsius är värsta nyttodrickan. Sen finns det sämre val att ta.

När du snackar ätstörning så tycker jag att det är viktigt att man vet varför man dricker en Celsius. Man borde tänka till ett snäpp om man just tar Celsius för att man har för lite energi i kroppen pga dåligt matintag.

Själv dricker jag inte Celsius dagligen, utan långt ifrån. Det känns lite lyxigt att ta en dricka före gymmet ibland, så råkar det bara vara. Men jag tror nog jag ska läsa på lite mer om det där. Kanske blir det tvärt till att sluta här med!
Josefine

2014-11-05 ❀ 10:14:01
Emilia

Persika-mango kan man ju leva på. sååå god.

Svar: Den är underbart god! Min favvo! :]
Josefine

2014-11-05 ❀ 16:10:45 http://pezone.blogg.se
Hanna

The thing is... den med grönt te är kolsyrad nu=(

Svar: Haha nä? Inte vad jag har sett?? ;D
Josefine

2014-11-06 ❀ 07:33:36Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback