Santa Claus is coming to town..

 

Snart så kommer tomten hem till oss

.. ja, vi är snabbare där än vad vi tror. En månad går jäkligt snabbt! Och det gäller att vara ute i tid. Vilket jag visserligeb inte är, haha. Jag fyller nämligen tjugo på söndag. 
 
Jag gillar att ge listor. Då slipper man den där konstiga stämningen när man fått något som egentligen inte passar en, och det dåliga samvetet om det dessutom är något dyrt hen som köpt paketet lagt pengarna på. Sen uppskattar min familj och släkt att få listor. Det är mycket enklare att köpa presenter då. Sen förväntar jag mig absolut inte att få allt på listorna, det jag inte får sparar jag till själv. Så det är varken skit eller förväntningar på listan. :] 
 
Tänkte att min lista kunde ge er lite julklapps förslag, eller kanske förra årets lista som ni hittar här, eller varför inte den från 2012 som finns här
 
Brukar ni skriva önskelistor? ❤
 
 

 
(spiralizern har jag visserligen nyligen inhandlat på egen hand. lixom när bodystore hade 15% var jag tvungen att slå till)
! update: det ska stå 'presentkort' ej 'mjukisbyxor' hos nelly.com

KOMENTERA ?
matilda

Brukar alltid tänka redan i september "det där ska jag komma ihåg att skriva på min önskelista" såklart skriver man inte listan då och sedan glömmer man bort vad det var man skulle skriva upp... Älskar själv att få listor på vad andra önskar sig, så mycket lättare då!

Svar: Haha jag vet, det där är så mig egentligen.. ;D Har dock lärt mig med tiden att skriva upp saker och ting, det går så mycket bättre, haha!
Josefine

2014-11-16 ❀ 15:12:41 http://tildasofias.blogg.se
Ida

Haha okej, måste bara kommentera igen..Det där är identiskt med min önskelista...Helt sjukt! Kul grej :) Verkligen bra smak..hihi.

Svar: Haha, då har du ju en önskelista att skriva ut och skicka iväg helt enkelt! :D
Josefine

2014-11-18 ❀ 21:12:41 http://idaacarleborn.blogg.se
Jenny

Hej hej! Du vill inte köpa mitt proteinpulver från holistic? Har två smaker, päron och kokos/banan. Dem är typ helt oanvända hehe!

Svar: Det är jättelugnt! Jag är långt ifrån en proteinpulver-knarkare, utan använder det då och då i smoothies/bakverk. Har både vanilj och kokos/banan hemma nu, och faktum är att de inte blev några storfavoriter för mina smaklökar. :]
Josefine

2014-11-19 ❀ 17:37:54Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback