Goog morning Wednesday ♡




Björnbärssmoothie boostad med lite supergrejer. Toppad med vaniljkesokvarg, frusna björnbär och färska fikon. Glutenfritt och supersmarrigt morotsbröd toppat med mumma cashewsmör och aprikosmarmelad. Och så kaffe till det! Perfect. 





Krämig björnbärssmoothie

* 2 dl björnbär
* 1 dl mango
* 1 stor mogen ekobanan
* 1 dl kesella
 
för extra näringsboost:
* 0.5-1 tsk spirulina*
* 1 krm camu camu*
 
1. Tina det frusna i mikron 2. Skiva bananen 3. Släng ner alla ingredienser i mixern 4. Mixa!


Vaniljkesokvarg

* keso
* kvarg
* vaniljpulver
* steviadroppar vanilj*
 
1. Blanda ihop lika delar keso och kvarg 2. Blanda ner något, eller två tre, kryddmått vaniljpulver och några steviadroppar vanilj 3. Smaka av och se om det behövs mer av något


Mumma cashewsmör

* cashewsmör
* mandelmjölk
* kardemumma
 
1. Mosa ut cashewsmöret med lite mandelmjölk för att få det mindre "klibbigt" 2. Smaksätt med kardemumma
 




Brödet kommer från bästa Hanna och jag har lagt upp recept förr här. Aprikosmarmeladen är sjukt enkel att slänga ihop, och ni hittar recept här



 
* Spirulina: superpulvret! proteinrikt och sprängfyllt med vitaminer och mineraler - mer om det och vart jag köper här
* Camu camu: rikast på naturlig c-vitamin i världen. jag köper mitt billigt på iHerb - mer om det här
* Steviadroppar vanilj: Jag köper mina billigt på iHerb - mer om dem & det här

KOMENTERA ?



Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback