Be in love with your life, every minute of itLax, sötpotatis i ugn, hummus och grönt. Allt med en ganska stark och söt smak. Behöver jag ens säga favoriter? 


Sötpotten är gjort i ugnen med olivolja extra virgin, chilipeppar, paprikakrydda och flingsalt från havet. Hummusen är gjord efter detta receptet, vilket är mitt absoluta favorit. 
 

KOMENTERA ?
Beatrice Jakobsson - Vimmelfotograf

Gud vad gott!

2014-11-26 ❀ 22:08:40 http://beattriicee.blogg.se
Annster

Ser gott ut :)

2014-11-27 ❀ 02:22:30 http://annster.se
Sussi

Underbara bilder.

Svar: Tack så himlans sötnos!
Josefine

2014-11-27 ❀ 08:47:09 http://myawesomedays.blogg.se
Amanda Jona [SPONTAN]

Mums!

2014-11-27 ❀ 11:35:34 http://spontan.blogg.se
Finnsingaursakter

Vilken underbar blogg!
Jag har precis gått i samma spår som dig... Och det är som du skriver, en stor skillnad mellan anorektiker och hälsofreak! :)
Hoppas du mår bra i själen nu, kram!

Svar: Jo, de är absolut inte synonym med varandra. Det är sjukt att man ofta kan behöva egna erfarenheter för att förstå det.
Sjukt starkt utav dig, och lycka till i framtiden! <3
Josefine

2014-11-27 ❀ 12:17:13 http://finnsingaursakter.blogg.se
Annika

Mums!

2014-11-27 ❀ 12:18:10 http://blogofphoto.webblogg.se
joe

Mums vad gott :)

Svar: Dundergott!!!
Josefine

2014-11-27 ❀ 12:57:42 http://yoginijoe.blogg.se
Emmy's Life

Blev riktigt hungrig nu! Det ser så otroligt gott ut :D

Svar: Heheheh, söt du är! Kan förstå det faktiskt :D
Josefine

2014-11-27 ❀ 13:20:05 http://emeliematkoski.blogg.se/
Ottilia

Hej!
Vill bara säga att du är en stor inspiration för mig :)
Har även några frågor som jag hoppas du kan svara på. Jag vet att du blev frisk från anorexin utan behandling och undrar lite hur du gjorde? Har själv hamnat i den situationen där jag står utan hjälp och verkligen behöver lyckas själv. Hur gjorde du med mat, mängd och träning? Ångest och tankar? Är ganska underviktig och behöver (vill) verkligen öka i vikt för att må bra! Jag vill bli stark i mig och inte bryta ner kroppen. Jag vill få en fin kropp, men rädslan kommer alltid. Hur hanterade du den?
Ursäkta långt inlägg med massa frågor men hoppas du kan svara på någon :) Kram och TACK än en gång!

Svar: "Har hamnat i den situationen där jag står utan hjälp?" Hur menar du nu? Skulle du vilja ha hjälp men inte får den hjälp du behöver? Enligt min mening låter det inte okej.

Jag vet hur svårt det kan vara att dras emellan att vilja vara frisk och sjuk. Ibland lyssnar man mer på den sjuka halvan av sig själv, medan man ibland är sjukt jäkla stark och vågar ta ett steg ut i livet. Det viktigaste är att intala dig själv att du vill. För du vill ju bli frisk, eller hur?! Och det ska du! Så jag tänker dela med mig av mina bästa tips, som funkade för mig: Våga utmana dig själv steg för steg. Kanske är det att lägga till en kolhydratkälla på tallriken, våga ta den där andra omgången tacos, äta choklad mitt i veckan eller skippa ett träningpass när livet kommer emellan. Små steg kan kännas otroligt läbbiga till en start, men när du väl tagit det där "stora" steget så kommer du snart att inse att det bara var som en liten vindpust. Det som tidigare kändes skrämmande kommer snart falla naturligt. Det är bara de där små stegen, steg för steg, som behöver tas. När du tittar dig i spegeln: Stå ej där med kutrygg och klanka ner på dig själv. Du kommer bli psykad av dig själv. För du kommer intala dig själv saker som egentligen inte stämmer - och tro på det. Och du tjänar absolut ingenting på det. Sträck istället på dig, peka ut de där snygga och kanske unika delarna och säg "jag är tamigfasiken redigt snygg". Och det kan jag lova att du är också. Känner du dig en dag lite fetare, lite degigare och lite tyngre, så kan jag lova dig här och nu att det bara är en känsla. Intala dig själv det varje gång det händer. För du blir inte tjock över en dag - det är helt jäkla omöjligt. Alla kan vi vara vätskefyllda vissa dagar, kanske sådär redigt sprängmätta eller hängiga och degiga. Imorgon är det förmodligen som vanligt igen!Och på tal mängder. Rule number one: Lyssna alltid på dig själv och din kropp! Kroppen är proffs på att säga till om vad den behöver - det gäller bara att våga lyssna och acceptera. Viktigt är också att komma ihåg är att musklerna byggs upp under vila, inte under träningen. Det är alltså inget negativt med vilodagar, och de kommer absolut inte förstöra din träning - snarare tvärtom. Kom dessutom ihåg att muskler kräver mat för att byggas upp, äter du inte tillräckligt kommer du snarare få motsatt effekt och för lite mat under en längre period kommer sluta med att kroppen tillsist börjar käka utav sig själv - det har nog både du och jag erfarenhet utav. Under min resa har jag även själv fått lära mig att kroppen behövde så himla mycket mer än vad jag trodde. Att inte riktigt våga tro på det ledde till ett litet ofrivilligt "återfall" sommaren 2012. Lycka till - jag tror på dig!
Josefine

2014-11-27 ❀ 14:03:58
biggeros

Ser förträffligt gott ut!!!

Svar: Det är verkligen supersmarrigt!
Josefine

2014-11-27 ❀ 14:57:03 http://biggeros.blogg.se
Johanna

Gott det ser ut!

Svar: Uuunderbart!
Josefine

2014-11-27 ❀ 20:50:09 http://www.jojosmind.blogg.se
kaffehörnan

Underbart gott de ser ut, grymma bilder

Svar: Det är verkligen underbart! En stor favorit!
Josefine

2014-11-27 ❀ 21:10:54 http://www.kaffehornan.se
kaffehörnan

Har du några planer idag

2015-01-09 ❀ 09:26:59 http://www.kaffehornan.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback