Yoga med Yogobe

Jag har en viss nykärlek till Yoga sen en tid tillbaka. Man sover jäkligt gott efter ett träningspass, man sover jäkligt gott efter en stor kopp te, man sover jäkligt gott efter sex och man sover jäkligt gott efter yoga - japp! 
 
Men inte bara det. Ni minns min ansträngningshuvudvärk? Kan läsa mer om den härNär man har den irriterande skiten, som förstör en månad eller två ibland, så letar man efter allt som kan bota den. Jag valde att prova akupressur, yoga hos Yogobe.com och armband från Energy armor
 
Mailade till Yogobe och skrev om mina problem. Fick då tips om att prova andningsövningen Nadi Shodhana, varje dag i 10 dagar - till att börja med. Både med de tre olika instruktörerna som kör Nadi Shodana, och själv på egen hand.
 
Nadi shodana m. Yogobe
 
Huvudvärken försvann, och jag kan självklart inte säga till några 100% om det var akupressuren, yogan eller armbanden som hjälpte mig - eller om den helt ekelt försvann av sig själv. Men vare sig det skulle vara yogan som var hjälten här eller ej, så vet jag åtminstone att den hjälpt mig varva ner och koppla bort omvärlden för en stund. Jag har dessutom upptäckt att jag tidigare varit jäkligt bra på att "hålla andan" och lätt glömma bort att andas. 
 
Har helt klart fått upp ögonen mer för yoga och är helt klart mer nyfiken på vad något så enkelt faktiskt kan göra med oss! Så jag fortsatte självklart beta av lite fler videos. 

KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback