Studentskiva ✴

iphonepics 

Studentskiva

Igårkväll var jag på studentskiva och var full och glad. Tur en inte har lektioner på fredagar, heh. Min pojkväns studentskiva för att nämna - men himla kul att bli bjuden dit! Det enda jag egentligen har att göra med den "staden" är att jag har pojkvän och lägenhet där.
Hängde och hade det trevligt med Jonas och hans grabbar först innan vi drog dit. Väl på plats bytte jag upp mig till mina Jeffrey Campbell och blev sisådär svinlång (och svinstel haha). Måste ändå säga att jag fick en himla bra kväll!
 
 

 

Friday, May 16 14:58

Och idag har jag sovit ut. Drog i mig en frulle innan jag befann mig hos Jonas päron för att gå ut med deras vovvar. Perfekt start på dagen i perfekt väder. Klantig som jag kan vara glömde jag hundbajspåsar, men det gick ju rätt så bra att ropa på en gubbe som kom och gav mig några, heh. Därefter hade jag tjugo minuter på mig att packa och springa till tåget. Och tro mig, jag hann! Hur det nu gick till. Svettig och dagn var jag iallafall. Stank nog på flera meters avstång. Det positiva med det? Ingen vågade sig fram, så jag åkte gratis. Haha!
Och nu bär det ut till pållarna med mamma, för att sedan ha en myskväll med familjen!
 
Hur ser det ut i erat liv finisar? ❤

KOMENTERA ?
Sofia

kul! :D

2014-05-16 ❀ 19:50:36 http://skimmer.blo.gg
Sofia

Snygg klänning! Var har du köpt den? Skulle vara kul om du har lust att svara! :)

Svar: Visst är den - favoriten! Den är ca två år gammal och köpt på H&M :]
Josefine

2014-05-16 ❀ 20:00:13Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback