Lärt känna en annan sida av iHerb ✴

Det är snart ett år sedan jag började beställa från iHerb, och jag ångrar mig inte för en enda jäkla sekund. Så jäkla grym sida! Största delen av alla beställningar har varit ätbara ting, men på senare tiden har jag även börjat klicka hem annat.
 
Skönhetsprodukter har jag inte samma intresse för, men visst har jag ett behov av de oxå. Och visst vill man ha bra saker? Och till ett bra pris? Så ja, varför inte lära känna iHerbs andra sida oxå! Kalas ju. 

 
Här blev det iallafall lite torkad frukt i form utav världens typ godaste bär aka mullbär och torkad mango. Och så lite skönhetsgrejs. 
 
 

Mullbär

Kärlek vid första ögonkastet första gången jag upptäckte dessa. Sen har jag alltid sett till att ha ett lager hemma!
Söta små kolaaktiga torkade bär, fyllda med c-vitamin, k-vitamin, järn, kalcium, protein, antioxidanter... Superfood? JA.  
- ca 70 kr för 227 g - här
 

Torkad mango

Torkad mango som passar prima som lördagsgodis eller i rawfoodbollar som jag hade!
- 20 kr för en liten påse - här
 
 
 

Kokosolja extra virgin

Alltså kokosolja är väl inte främmande för någon vid det här laget? Älskade olja. Fina egenskaper och dessutom perfekt att steka i, att baka med och att slänga i smoothien. Hittils hade jag bara använt denna till ätbara ting, men nu har även jag tagit in kokosoljan i skönhetsskåpet! Har ni provat att smörja in er med den? Prova!
- drygt 70 kr för 444 ml - här holy jesus
 

Everyday Minerals puder

Det var faktiskt efter att ha läst detta inlägg hos Healthaholic om skönhetsprodukter hos iHerb, som jag började beställa det från dem oxå. Har alltid lagt rätt stora pengar på bra puder och foundation och gillar kvalité. Däremot har jag kanske inte valt de allra naturligaste grejsen. Men nu vettni! Ett naturligt puder till himla mycket billigare pris än mitt vanliga. Trode någon skojade med mig där ett tag? Sjukt jäkla nöjd är jag iallafall. 
knappt 90 kr - här
 

Tandblekning

Likaså tandblekningen var jag ju bara tvungen att beställa hem till mina supergula tänder! Vet inte hur länge jag funderat på att göra en tandblekning, men inte orkat lägga pengar på det. Men titt här, billigare kunde det inte bli!
- drygt 35 kr - här
 
 

 

RÄDD FÖR IHERB?

Dumheter! Det är bara du som förlorar på det. Vi snackar drömpriser och det är dessutom himla mycket smidigare än vad man tror (trots att det är från USA). Och frakten går bara på 25 svenska kronor om man inte handlar för över $80 eller 1814 g + att man väljer Internationar Airmail (går absolut inte missa något utav detta i kundkorgen). Och nej, inga jäkla tullkostnader då heller. 
 
 
Själv drog jag iväg en ny beställning häromdagen, och ytterligare en idag. Fick ju mail att Questbarsen var back in stock, så omöjligt att hålla sig juu!
 

RABATTKOD!

Vill du spara lite extra har jag även en rabattkod för dig som är aldrig handlat därifrån tidigare: RGH070(den ger $5 - $10 rabatt beroende om du handlar för över eller under $40)
 
 
 

KOMENTERA ?
Daniella 🌙

Dum fråga, men är du sponsrad av iherb? :3

2014-05-30 ❀ 15:41:42 http://daniellachanelle.se/
palandetistan.blogg.se

TANDBLEKNING FÖR 35?! I NEED TO CHECK IT OUT :D:D Tack för tipset!!

2014-05-30 ❀ 17:03:27 http://palandetistan.blogg.se/
Anonym

Mums, torkad mango! #frukttok

2014-05-31 ❀ 09:08:13
jennifer

Vaaa?!!! TANDBLEKNING??!! Are you serious?!! Jga som shoppat hur många år som helst fr iherb har aldrig sett det!!! den där har jag dessutom hört gott om, det märket! ANnars har jag faktiskt bata själv beställt mandelolja till ansiktet istället för ansiktskräm fr iHerb! =)

2014-05-31 ❀ 22:24:17 http://www.letitflow.blogg.se
Vendela

Tänkte göra iHerb-premiär ikväll och satt i nästan en timme med att välja bland alla grejer - sjukt svårt när det finns så mycket ju! När jag väl hade bestämt mig för lite olika grejor fick jag dock problem med betalningen. Kortnumret och allt sånt var giltigt, men vid nästa steg gick det inte igenom. Jag vet inte om det kanske kan vara så att banken inte har giltiga villkor? Jag använder Swedbank. Vet du vad det annars skulle kunna bero på? Så himla sugen på att få hem alla grejer nu ju!! Kramis :)

2014-06-01 ❀ 00:28:24
Jennifer

så det blir inga tullkostnader om man väljer international air mail men annars blir det det? :)

2014-06-06 ❀ 15:44:18 http://jenniifersjo.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback