Inget slår farmors spenatLax, fullkorns bulgur, farmors stuvade spenat, kokt ägg med rom, en fräsh sallad på ruccola, gurka, sugarsnaps och tomat, och så ett glas citronvatten med ingefära till det!
 
iphonepics

Spenat alltså. Kan vara bland det godaste jag vet! Ni skulle sett mina tallrikar när det var fiskpinnar med spenat i skolan. Jag åt spenat med fiskpinnar om man säger så. Och ändå fick jag gå och fylla på mer spenat?
 
Och bara så att ni vet: Ingen kan laga spenat som min farmor! Inte ens jag, trots att jag läst av hennes recept (okej ungefärliga recept) ett x antal gånger. Tur jag har en farmor som är gó och skickar med mig ett litet förråd ibland. Men övning ger färdighet, och om sisådär hundra år tänker jag oxå vara en grym farmor på spenat! Receptet har ni iallafall här, se om någon annan rer ut et! :]
 
Sen vill jag passa på att skänka en tanke till min gullefarmor, en utav mina trognaste läsare på bloggen, som just nu råkar på allt skit som det går känns det som. Men jag vet att hon kommer bli bättre. Så hoppas hon sitter där med ett gulligt smile på andra sidan datorskärmen när hon läser det här. Love you!

KOMENTERA ?
livet med Aspergers och kronisk smärta

mumms

2014-05-26 ❀ 20:24:22 http://domkallarmighannes.com
Veronica

Vad gott!

2014-05-26 ❀ 21:32:48 http://wallgrenveronica.blogg.se
anna

åh, så gott :)

2014-05-26 ❀ 22:57:37 http://byannam.se
Jennifer

Men åhh det såg ju inte alls så fel ut :P

2014-05-27 ❀ 20:18:35 http://jjennaa.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback