Goodiebag från Bodystore.com

 

Goodiebag från Bodystore.com

Under fitnessgalan hittade jag lite smått och gott i Bodystore.coms monter + fick med mig en goodiebag från dem genom att prenumerera på deras nyhetsbrev - yey. Och ledsnare blev jag inte när jag fick syn på att produkterna passade mig till 110%!
 


Provpåsar på proteinpulver

I dagsläget äger jag inget proteinpulver (utöver hampaprotein, ett raw protein och bake protein). Håller med om att det är ett himla smidigt sätt att få i sig sitt protein, men vill ha ett med bättre kvalitét. Någon utav dessa kommer dock befinna sig hos mig inom kort ↓ 
 
Holistics protein {ni hittar dem hos Bodystore här} är något jag tänkt prova hur länge som helst - men endast hållt mig ifrån pga priset. Älskar deras kvalité på produkter! Så ska bli riktigt spännande att prova, kanske kan jag inte hålla mig sen.. 
Även steviaproteinet ska bli riktigt spännande! Speciellt eftersom att jag fick ett i chokladsmak. 
 
 


Alla älskar bars

Kan inte få nog utav barer! Så himla gott, och så himla smidigt att ha med sig i väskan. 

Beond bite'sen var underbara. Lixom dog lite sådär för studen. Himla små, så det får plats flera i magen och man kan blanda fritt bland smaker - kalas. 100% naturliga, ekologiska och kostar endast 8 kronor. 
Den råa baren från Superfruit får även den högsta poäng. Dels för att den innehåller superfrukter och dels för att den smakar kalas. 
Den enda jag är lite tveksam till är kexchokladen. För det första är jag inget big fan utav kexchoklad och för det andra så har jag alltid haft svårt för apelsinsmak i choklad (börjar dock vänja mig smått vid det, blir allt godare). Men det är en smaksak - jag har testat Nutri Nicks andra barer dessa och varit skitnöjd!
 


Och lite extra

Får ju inte glömma att jag även fick en ekologisk handkräm och en vattenflaska just när jag behövde den som mest!
 

KOMENTERA ?
KassandraPalma

så härligt !

Svar: Eller huuur! Lite lyx sådär :D
Josefine

2014-05-12 ❀ 19:28:36 http://kasssandra.blogg.se
Annster

Så mycket fint :)

Svar: Åh, eller huuuur! Supermegabamse med nöjd!
Josefine

2014-05-12 ❀ 20:23:18 http://annster.se
annsoh

Jätte fina bilder! vad händer en kväll som denna :)?

Svar: Åh, tack så himlans sötnos! Ikväll står det middag med min pojkväns familj, balträning och självklart någon chokladkaka på shemat. Vad händer själv då? :]
Josefine

2014-05-12 ❀ 22:51:05 http://annsoh.forme.se
mamma till william och wilma

Vilken fin blogg :)

Svar: Åh, tack så himlans ska du ha! :]
Josefine

2014-05-13 ❀ 08:56:15 http://blondis81.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback