Good morning tuesday


Vardagslyx ♡

Morotsbröd med skinka/ägg och hummus/jordgubbar, vaniljkvarg med mullbär, ännu ett kokt ägg och grönt vaniljte. Fast före detta: min grymma morgonsaft aka Multichin!


 
Lyxig uppladdning inför skolan, eller vadå? Recept på morotsbrödet som påminner om morotskaka hittar ni här och recept på min favorithummus finns här
 
 

 

Tuesday, May 13 08:02

Hej vänner! Whööw, det är just nu full rulle på mitt liv - så att jag knappt hinner tänka. Allt går i ett och jag far hit och dit känns det som... 
Efter balträningen i söndags tog jag sista tåget hem till päronen. Hjälpte farmor någon timma imorse, fixade lite ärenden, pillade på min e-bok, drog ut till stallet med mamma (kan nämna att jag råkade spruta ner henne med en vattenslang) > för att ta tåget upp, handla mat, laga mat, dra till gymmet och sedan avsluta framför ett missat avsnitt Biggest looser med min pojkvän. Phew. 
 
Resten av veckan händer det oxå en massa härligheter! Ser bl.a. fram emot att slinga mitt hår, en Studentskiva, mer balträning, dra hem till Viken, osvosvosv!
 
Hur står det till med er finisar? ❤

KOMENTERA ?
deniiise :)

Sagt det tusen gånger förr men måste säga det igen - flytta till Halmstad! Tänk att ha dig som vän & kunna få äta dina goda frukostar & bli bjuden på grym fika en stup i kvarten!
Hade ju varit förjäkla fint måste jag säga! :D

PUSS PÅ DIG

Svar: Eller så tycker jag såhär, du flyttar upp till Västervik :D Bra. Då kör vi på den!
Josefine

2014-05-13 ❀ 14:41:00 http://flikkand.blogg.se
Karre

Åh receptet på morotsbrödet?:) lät hur gott som helst!

Svar: Recept på morotsbrödet finns länkat i inlägget. Men här får du det igen: http://josefineandersson.se/2014/april/saftigt-morotsbrod-brodporr-sa-det-bara-skriker-omet.htmlKram :]
Josefine

2014-05-13 ❀ 18:27:03
Sanna

Hur länge tog det innan du fick börja träna igen och hur mådde du under viktuppgången. Är jätte rädd att bli tjock pågrun av den. vill ju se hälsosam ut men vill inte ha bukmage och fett som dallrar över kroppen....

Svar: Med de där tankarna kommer du bara att få panik. Kom ihåg att ingen träning ska vara "quick-fix", utan träna för ditt välmåendes skull så kommer kroppen på vägen.
Jag var själv tvungen att bestämma lite över min tillfrisknad, för att känna att jag blev frisk på ett sätt som passade mig. Jag ville träna, så därför såg jag till att få träna så tidigt som möjligt. Dock får man inte glömma att ta det lugnt i början! Minns hur jag inte kunde göra vissa övningar för att det kändes konstigt och minns att jag var rädd för att ta i. Min kropp var inte frisk, klart att inte allt fungerade som det skulle då.
Josefine

2014-05-13 ❀ 21:46:50Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback