Back in stock: Questbars

När mina favoritprodukter på iHerb är slut, klickar jag direkt på "Notify me when this product becomes available", och för några dagar sen fick jag ett meddelande om.. bambambam... det som jag väntat på i evigheter känns det som har kommit in igen: Questbarsen! Gissa vem som la en order direkt. Eller faktiskt två. Visserligen bara en låda Quest's i smak Strawberry Cheesecake, men ett gäng andra godingar oxå - både gottesaker och skönhetssaker. 
 
Questbar Chocolate Peanut butter 
 

Tipstipstips

Iallafall: därför kommer ett för typ 757e gången ett megatips från mig: Questbarsen! Missat vad de är för något? Narurliga proteinbars, innehållande 20g protein per bar - har skrivit ett helt inlägg om dem här. Och varför från iHerb? För att de är sjuukt mycket billigare än att köpa i Sverige - har skrivit mer om hur du går tillväga i samma inlägg här. 
 
Men vänta inte för länge - för precis som iHerb skrev "We recommend that you place your order as soon as possible because the popularity of this product may soon result in another out-of-stock condition for both iHerb and the supplier".
 
microwaved Questbar
 

Rabattkod!

Glöm inte att du får $5 - $10 rabatt (beroende om du handlar för över eller under $40) om du skriver in RGH070 i kassan. Detta gäller dock endast när du är ny kund på iHerb :] - har skrivit mer om det här oxå!

KOMENTERA ?
Erica Seidlitz

Hej! Var inne på proteinbutiken idag och köpte två olika questbars och jag tyckte att de var jättegoda och tänkte göra en beställning på dem från iHerb. Men jag förstår inte riktigt hur mycket en låda kostar. Så jag tänkte fråga dig hur mycket man får betala för en låda med questbar! :)
Kram

Svar: Åh, underbara Questbars! Vilka smaker blev det?? En låda från iHerb kostar ca 175 kr (beroende på hur dollarn är) - sjuuukt billigt! Du lär inte hitta Questbars billigare än därifrån :]]
Josefine

2014-03-31 ❀ 16:53:20 http://ericaseidlitz.blogg.se/
Amanda

Jag kunde inte låta bli att beställa ett par chocolate peanut butter i lördags även fast jag inte borde! Jag har bara provat chocolate brownie tidigare så är skit taggad på att prova dessa :D

Svar: Hahaha - jag känner igen det där!! Helt jäkla omöjligt att hålla tassarna borta från Questbars ibland - speciellt när de kommer från iHerb! Och när det kommer till smakerna.. de flesta är helt jäkla underbara!
Josefine

2014-03-31 ❀ 20:41:43 http://amandahed.blogg.se
Erica Seidlitz

Det blev den här med cookie dough och chokolate brownie :)
Ja, kanske ska ta och beställa en låda! :D

Svar: Åh, vad underbart! Chocolate brownie är verkligen skitgod. :]
Josefine

2014-04-20 ❀ 21:46:15 http://ericaseidlitz.blogg.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback