The body shop, body butter vanilla <3

 

The body shop, body butter vanilla

Kärlek. Jag har på senaste tiden tokat ner mig i The body shop's body butter. Gick från att inte ha en ända - till att ha lite för många. Fick t.o.m sätta stopp när jag tänkte köpa ytterligare en sort när jag var i Sthlm nu sist haha.. Men, hur kan man annat än älska?! Och den i vanilj, som kom nu till vintern, jag dööör. Så jäkla underbar. Fick en av Jonas mamma i födelsedags present, och en av pappa i julklapp - så nu kan jag känna mig nöjd ett tag :]
 

 

Sunday, January 19 20:50 

Om man bortser från att drygt hälften av mina söndagar består utav att packa ner mitt liv i väskor, passa tågtider och packa upp mitt liv på nästa plats - så har jag alltid älskat söndagar. En dag som är till för att spendera på sånt man tycker om och mår bra utav - en lång och skön dag. Skippa söndagsångesten! 
Efter gófrullen gav jag mig ut på en pw med Frida! Därefter stack jag och mamma ut för mysigaste ridturen på länge! Snö, dagsljus och barbacka! Så.himla.härligt. Och vill ni veta vad det roliga är? Bara för att den var så himla härlig var den ju självklart tvungen att sluta med fläskläpp xd. Min pållefjanto var liiite för otålig när han skulle få gå ut i hagen igen. Haha.. men han försökte faktiskt säga förlåt. 
Sen vidare med tåget upp till vardagen igen. Så nydushad och nyinsmörjd med body butter, är jag redo att slänga på onsdagens avsnitt av Paradise hotel med min Jonas!
 
Sov sött finisar ❤

KOMENTERA ?
jossan

Men åh, den där bodybutter'n är ju hela otroligt megaunderbar!! :)

sv: AWW, ihih TACK SÖTIS<3! :D
Haha ja verkligen mums :D

Svar: UNDERBARASTE! Typ den godaste de någonsin haft!
Josefine

2014-01-19 ❀ 21:36:39 http://josefinsunnanlid.blogg.se
Hanna♥

men guuuuud så fin blogg!!! blev helt kär !!

Svar: Åh men shit, herre, tack så himlans sötnos! :*
Josefine

2014-01-20 ❀ 12:15:07 http://hannanereps.blogg.se/
anna

kan tänka mig att den doftar magiskt!

Svar: SKOJA INTE! Enligt mig den bästa de någonsin haft :]]]]
Josefine

2014-01-20 ❀ 21:29:14 http://byannam.se
molly - jmphoto

åhh älska! SÅ gott luktar den!

Svar: FÖR GOD FÖR ATT VARA SANT. Typ lukt döden!
Josefine

2014-01-22 ❀ 08:19:53 http://jmphoto.webblogg.se
Emily

Haha känner igen känslan av att ha lite för många bodybutter, har en hylla i badrumsskåp som bara är fyllt med bodybutter! ;) Min favorit är papaya, men har inte provat vanilj så kanske därför! ;)

Svar: Haha då är vi två! Åh, papaya luktar underbart den med! Men vanilj slår ingen. Hoppas den kommer tillbaka nästa vinter!
Josefine

2014-01-29 ❀ 07:43:46 http://elmseld.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback