Monday, January 20 16:22


iphonepics: redo för kall, mörk, snöig och mysig ridtur

sno andras mat kan man oxå göra ja. eller hur poet?
 

spamys med mina tjejer <3
 
pw-dags med fridisen. i min nya jacka från adidas - här
 

Sån jäkla bra helg

Sån jäkla bra helg jag haft. Och skoja inte vilken kåt katt jag haft efter mig helatiden haha.. Min lillsyrras katt är inne i sin lilla jobbiga period, och hon följer mig varje steg jag tar. Ska både gosa och trycka upp arslet i ansiktet på en, haha sötis.. 
Iallafall. I fredags ringde klockan tidigt för städjobb. Därefter stack jag och mamma direkt till stallet, för en urmysig ridtur i mörkret och snön på fälten. Skoja inte vad det blåste kallt om kinderna åt ena hållet - men man kan inte låta bli att älska! Och på kvällen hängde jag med min saknade Johanni - fanns en hel del att ta igen där!
Lördag ställde jag oxå klockan tidigt, för att bl.a. hänga runt på stan med mami. Efter det ännu en mysig ridtur i snön! För att på kvällen hänga med mina tjejer hemma hos Amanda för lite bastumys med ansiktsmask, skitsnack, choklad, ananas, nötter och jaa.. en rejäl tjejkväll! Hamnade inne hos farmor och farfar runt tolvslaget och stannade där en stund. 
Och på söndagen hann jag med en pw med Frida, en barbacka ridtur och en fläskläpp > innan jag tog tåget upp till min bästa. 
 
Har ni haft en bra helg finisar? ❤
 

KOMENTERA ?
Sofie

Åh låter som en toppenhelg!
Själv har jag pluggat och pluggat..i lördags var jag dock på en Second Hand butik och fyndade en kaffekopp och fyra miniglad(huur fina och söta som helst) för endast 25 kr!
Juste, sen gekås på söndagen, de hade extrapris på mörk choklad, 9 kr för en 100gram??! gissa om jag köpte på mig ett lager haha...
KRAM

2014-01-20 ❀ 19:53:07 http://yasophoto.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback