Friday, i'm in love

iphonepics: july 2013 
 

Friday, January 24 08:18

Morning! Är sedan sent igårkväll hemma hos päronen. Sista tåget går 22.00, vilket betyder att jag ligger som tidigast i sängen halv 12.
Drog iallafall till bästa biceps triceps-passet på länge igår! Var sååå nära på att hoppa gymmet.. Men inga höga förväntningar = tipptopp!
Ska straxt sticka iväg på några timmars fredagsjobb, innan det blir en ridtur med mamma följt av fredagsmys med min Fridis! Och inte bara ett fredagsmys - utan en sleepover oxå! Och det vet jag att vi får till bra, det brukar vi jag och den där damen  :]
 
Happy friday, girls! ❤

KOMENTERA ?
Sessie♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Åh, så du missade sandstranden med svart sand? Vi tog oss en promenad nämligen, om man promenerade längs flygplatsen och sedan svängde ner mot havet så låg ett ställe som hette monolithos beach, där var det inte sten utan svart sand och vattnet var mycket lugnare så man kunde snorkla:). Närmare Kamari var det så mycket vågor så där gick det inte.


Svar: ÅH DEN MISSADE JAG?!?! Vadtusan. Det enda jag klagade på var ju stenstranden.. Åh haha!
Josefine

2014-01-24 ❀ 09:04:58 http://sessie.se
Mary ökner

Härlig fredag :D Kram

Svar: Otroligt jäkla härlig fredag :D!!
Josefine

2014-01-24 ❀ 20:46:19 http://maryphoto.blogg.se/
Vilma :)

Hejhej!
Älskar din blogg! Jag har tänkt att handla på iherb och jag undrar om du vet om jag kommer få en tullavgift om det väger mer än 1,8 kg men kostar under 42$ ? :) kram

Svar: Hmm... jag vet inte då jag alltid beställt med den billiga frakten.. Beställ annars i två omgångar! :]
Josefine

2014-01-24 ❀ 22:08:47Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback