*

Kände för att visa lite mer från min lägenhet - så välkommen in i mitt badrum! Typ. De två översta bilderna är fotade hemma hos päronen, men bara för att det se mycket trevligare ut än i min hyrda lilla etta. Kände för att visa upp min badrumsfavoriter - och ge lite småinspo för de som har samma smak som jag. 
Tvålkoppen fick jag av mamma i julklapp - så.himla.fin. Är köpt på Vita magazinet för er som hålls i Västervik. Och jag älskar att ha en riktig tvål istället för att hålla på med tvålpumpen hela tiden. Och hur söt är den inte? Och hur jäkla gott luktar den inte dessutom?! Granatäpple från The body shop :] 
 
 
Och linsburken - haha alltså hur Josefine är den inte?! Rosa och grisar - kunde inte bli så mycket bättre. Har en i lägenheten, och en hemma hos päronen. Är köpta hos någon optiker på Drottningatan i Sthlm - iallafall vad mamma minns. Eller tror att hon minns.  
 
 
Och så min badanka. Hur jäkla söt?! Kommer från Lagerhaus. Och tvålen fick jag av Jonas mamma i födelsedagspresent. Lixom man kan ju inte annat än älska The body shop's kokosgrejer?! Och ja, jag snålar på på saker jag tycker om. 

KOMENTERA ?
Daniella 🌙

Gud vad bra med badkar. I min lilla etta finns bara en liten, liten dusch.

Svar: Skithärligt! Jag har nog inte en så pjåkig etta jag :]]]
Josefine

2014-02-20 ❀ 10:17:18 http://daniellachanelle.se/
Nathalie

Ååh så avensjuk!!!!! Fint <3

Svar: Haha sötnos! Det som är det roliga med att flytta hemifrån :*
Josefine

2014-02-20 ❀ 22:20:15 http://www.nathaliieskoog.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback