Don't keep calm, because it's your 20th birthday

, mitt födelsedagskort till moa. haha. bilden är från när vi gick i 7an och var på liseberg med klassen
 
, tokförälskad i mina ny linnen från Nelly.com - såg att det var på rea nu, 51 enstaka kronor, here
 
, skagen och lax någonting. heaven lixom. förvånande? 
 
, och en strawberry daiquiri till mig
 

Moa, 20

Somsagt, en av mina absolut bästa vänner gick oxå över till att bli 20-någonting i lördags. Coola moatoa som jag lärde känna när jag kom som halvmuppig hästnörd till högstadiet hösten 07 - ja, allt tack vare att jag råkade vara ett mattesnille - och hängt ihop med sedan dess. 
Jag hamnade med ett gäng andra tjejer runt ett bord på Harrys, med varsin förrätt och alkohol i olika former. Tja, jag känner att det blivit lite väl mycket alkohol på sistone, men äsh vad tusan, vissa stunder får faktiskt livet vara lite galnare!
 

 

Monday, December 29 13:55

Några få timmars jobb och en något såekjöakgjökg sketagod lunch i magen (morot/zucchinipasta med falafel i jordnötsås, för att vara exakt) ska jag straxt sticka iväg för ett litet gympass. Så himla taggad! I lördags var jag ute ↑ och igår blev näligen en otroligt lugn dag. Möblerade om lite på mitt rum, fixade lite småärenden, gjorde ansiktsmask och preppade matlådor förfullan. 
Sen efter det är färdigtränat tar jag och hänger med min bästa frida och laddar inför en alldeles för tidig jobbdag imorgon. 
 
Hur står det till med er, finisar? ❤

KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback