My goood



Den där Hanna alltså, slutar aldrig förvånas av henne. Ni har hört mig hylla hennes bröd ett x antal gånger - och nu var det dags att ge sig på ett knäckebröd kände jag. Och alltså shit. 5 av 5 toasters, utan tvekan. En ny storfavorit här hemma. 

 
 

Kokosknäck

recept: hanna
 
* 1.5 dl bovetemjöl
* 0.5 dl kokosmjöl
* 1 dl sesamfrön
*1 dl riven kokos
* 0.5 dl pumpakärnor
* 0.5 dl solroskärnor
* salt efter behag
- jag kör flingsalt från havet
* 3 dl kokande vatten 
* 2 msk kokosolja
 
1. Sätt ugnen på 175 grader 2. Blanda alla torra ingredienser 3. Koka upp vattnet, lägg i 2 msk kokosolja och häll det sedan över dom torra ingredienserna 4. Blanda till en tjock smet 5. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och lägg smeten på pappret 6. Lägg ett till bakplåtspapper ovanpå smeten och bred med hjälp av händerna eller en kavel ut smeten tunt och jämnt över plåten 7. Dra av det översta pappret 8. Skär rutor i smeten till önskad storlek på knäckebrödet 9. Grädda i 40-50 minuter eller tills det är helt torkat och kripsigt 10. Låt svalna något innan du äter det
 

KOMENTERA ?



Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback