Jag har sagt att jag älskar iHerb va??!

 

Kokosolja extra virgin

I storpack! Yeeey. Kan inget annat än älska detta fett. Passar prima till både bakning, rawfood och stekning. Dessutom perfektaste bodylotionen - har ni provat? 
- 858 ml för ca 138 kr här
 

Stevia

Äkta stevia ja. Jag har faktiskt gått och kärat ner mig i stevia. Från början hatade jag det - kanske för att jag inte kunde dosera det. Men nu tycker jag det ger en härlig sötma! Använder främst stevia-droppar i vanilj, men även den vanliga stevian går åt ibland. 
- ca 60 svenska kronor här
 
 
 

Hampafrön

Hampaprotein i all ära - men det smakar pyton om man inte blandar ner det i tex blåbärssmothies. Så, nu har jag även införskaffat mig hampafrön att strö över smoothien, kesokvargen eller liknande. Smakar inget speciellt, men har en kalaskonsistens jag älskar!
Men vad är då speciellt med dessa frön? Innehåller mängder med protein, essentiella fettsyror som omega-3 och omega-6, flera mineraler samt E-vitamin. Kalasbra. 
- ca 61 svenska kronor här
 
 


 

RÄDD FÖR IHERB? PFFT.

Om du endast hoppar att beställa från iHerb för att det råkar komma från andra sidan atlanten.. då gör du själv ett stort misstag kan jag lova. För det funkar sjukt jäkla smidigt! Och lixom.. man hittar ju allt du kan önska dig, till sjukliga bra priser! Plånkan tackar. Har sparat tusenlappar på mina 20-tal köp.
Frakten går endast på 25 svenska kronor och du slipper tull - om du väljer "International Airmail" i kassan och håller dig under $80 dollar och 1814 g (vilket du absolut inte kan missa i kundvagnen)
 

RABATTKOD TILL DITT FÖRSTA KÖP!

Dessutom har jag en rabattkod till er som är sugna - och aldrig har beställt tidigareRGH070. Den ger $10 om du handlar för över $40, annars $5 (googla bara om du har svårt för det där med dollar)! Hur härligt?

KOMENTERA ?
kim

Älskar Iherb! Har fått massa härliga tips här från din blogg inför iköp :D

Svar: Amen vad söt du är! Glad att jag kan inspirera! :]]
Josefine

2014-08-13 ❀ 13:43:02 http://wanderingsoul.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback