Godmorgon vecka trettiofem ✴Blåbärsgröt med kokoskesokvarg, jordnötskladd, blåbär, mullbär och kokosflngor. Löskokt ägg, nektarin + citronvatten med ingefära. fav i repris. orginalinlägg och recept här
 
 

Monday, August 25 09:12

Godmorgon måndag! Och godmorgon vecka trettiofem. Ännu en ny vecka som sk få bjuda på sina godheter med andra ord. Tog en välbehövlig sovmorgon denna morgon. Älskar att få ut mycket av dagen, men ibland så behöver man bara sova när man inte fått till sina timmar på länge (nej, snackar inga sömnproblem. sover som en stock när jag väl lagt mig, haha).
Iallafall. Sitter i min pojkväns säng (ja, han är redan iväg på jobb) och laddar med frulle inför ett litet gympass. Därefter tänkte jag traska runt på stan en sväng (och köpa lite småskit) innan det är dags för kvällsjobb. 
Morgondagen kommer se liknande ut, ev. en fikadejt med en saknad vän oxå, innan jag tar tåget hem till päronen igen. Även där är det jobb som gäller veckan ut, lite ridturer, sleepovers med min bestie och något gympass innan det blir helg med besök av Jonas, födelsedagsfir för syrran och annat smått och gott. 
 
Vad har ni för veckoplaner? ❤

KOMENTERA ?
Bella

Härligt med sovmorgon :))

Svar: Alltid lik lyxigt! :]]
Josefine

2014-08-25 ❀ 09:57:05 http://rememberthiis.blogg.se
ɑ n n i k ɑ

Mums!

2014-08-25 ❀ 17:04:00 http://blogofphoto.webblogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback