Hemma i Viken ♡

 

Saturday, April 12 10:04

Feels great to be home. Och underbart med lov. Drog ner till mina päron med Jonas igår! Landade lite fint sådär på kvällen, hamnade i soffan med lite skitsnack, Let's Dance och lite te och choklad såklart!
 
Har inte varit hemma på åratal känns det som, bara hemma och landat någon natt för att sedan dra de senaste helgerna. Jag har saknat mina små fyrbentingar, mina stora fyrbentingar, min mamma, min pappa, min syster och så mina tjejer såklart. Kommer se till att boka mig full med dessa under kvällarna nu på lovet! 
 
Men nu ska jag först ha några grymma dagar med min bästa och min familj!
 

KOMENTERA ?
Sofia

Vilken raring! Ha ett härligt lov.

Svar: Jag veeet, hon är så jäkla söt!!
Josefine

2014-04-12 ❀ 10:12:37 http://nattstad.se/sofiareflekterar
Lollo

Hej! Jag ska till Stockholm på lovet och har ett svagt minne av att du har tipsat om matställen och sådant där? Men hittar den inte.. Är lite av en hälsotjej som dig så skulle vara jättesnällt och kul om du ville länka den! Kraam

Svar: Åh, älskade Stockholmstad!
Har skrivit ett inlägg om Kalori här: http://josefineandersson.se/2013/october/restaurangtips-for-halsofreaks-som-jag.html

Jag älskar att käka på Kalori i Kungshallen och Urban Coffee på Drottningatan vid plattan. En fika tar jag gärna nere hos Systrarna Voltaire på PUB eller på något vanligt fik. Frozen yoghurt hittar du inne i Gallerian eller hos Honeycomb som nu även öppnat i Hötorgets tunnelbana. Finns flera ställen jag själv är sugen på att prova!

Ber om ursäkt för himla sent svar. Hoppas det kan vara till nytta nästa gång du far dit, om du inte hittade till ställena själv :]
Josefine

2014-04-12 ❀ 10:37:28
Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Nu får du lova mig att ha ett himla härligt lov Jossan. Ta hand om dig ordentligt och ta många mysiga ridturer. Gud vad jag hade velat rida nu känner jag när jag skrev detta!

Har du någon resa bokade detta året?
kramar♥


Svar: Ojojoj, det hade jag verkligen! Om man bortser att jag fick flyga fram och tillbaka på tåg sisådär - men det har jag ju glömt i efterhand :] Och på tal om ridturer ja, finns inte så mycket härligare nu när vädret börjar bli sommar!
Har ingen resa bokad än, då jag inte vet hur jag är ledig i sommar. Men jag och Jonas ska boka en så fort vi vet! Blir förhoppningsvis Fig tree bay på Cypern, Menorca eller Mallorca - älskar alla tre!
Jag antar dock att du har något bokat?! :D
Josefine

2014-04-12 ❀ 19:39:11 http://sessie.se
♫♪ sandra

sööt!

Svar: Visst är hon! Dundergoooo :]
Josefine

2014-04-12 ❀ 19:46:30 http://www.sandramusic.spotlife.se
louise

hahah ååhhhhh dör så söt!!

Svar: Eller huuurr!!! Min lilla gullepulla :]]]
Josefine

2014-04-13 ❀ 19:03:47 http://www.havsdimma.blogg.se
Jennie

Aaaww, jag hade en Cavalier för några år sen, lilla fina Bella =)
Hundar överhuvudtaget är så mysiga =)

Svar: Näää, de är ju bara för söta! Och goa. Vilken färg var hon? :]
Josefine

2014-04-14 ❀ 23:00:47 http://www.misshart.blogspot.comNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback